Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Houdt jouw krullen in bedwang

  De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor krullend haar niet meer natuurlijk valt. Krullen worden hierdoor droog en weerbarstig: je bent de controle krijgt.

  CURLSYS is een nieuwe revolutionaire krulkniptechniek. Wat je ook wilt met je haar: met deze methode is het mogelijk. Als enige salon in Nederland heeft Kapsalon Vera een 3-sterrendiploma voor het werken met deze methode van Brian McLean.

  Het gewenste kruleffect
  Door intensieve trainingen onder begeleiding van Brian McLean beheersen de kappers van Kapsalon Vera de CURLSYS kniptechniek. Deze kniptechniek zorgt voor een natuurlijke beweging en meer volume in het haar.
  De techniek bestaat eruit dat je bundels haar die van
  ature bij elkaar zitten, apart knipt. Hierdoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze te krullen.
  Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis. Bij deze techniek moet er minimaal een centimeter van het haar af, en ook krult het haar nog minimaal twee centimeter op. Er zijn wel 40 verschillende knipmethoden die onder de CURLSYS techniek vallen. Voor elke klant kan het gewenste kruleffect gerealiseerd worden. Doordat deze manier van knippen techniek en tijd vereist, is het belangrijk om bij het maken van een afspraak te vermelden dat je volgens de CURLSYS knipmethode geknipt wilt worden. Klanten komen van heinde en verre om bij Kapsalon Vera geknipt te worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply