Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • How far can you go?
  Rate this post

  De feestdagen staan weer bijna voor de deur en dat betekent dat je je mooiste outfits – en dan vooral glans & glitter – weer uit de kast mag trekken en net even iets meer mag uitpakken dan normaal. En dat vinden wij in de winkel en privé echt heerlijk. December is onze állerliefste maand!

  Eigenlijk vinden wij dat je elke dag en bij elke gelegenheid mag uitpakken! Want: waarom niet?! Als je namelijk opzoekt wat ‘feestdag’ betekent, betekent dat heel simpel: een blije dag, een dag waarop je feest viert en een dag van vreugde! Als je dat zo leest, rijst de vraag: ‘Hoort niet élke dag een feestdag te zijn?’ En bij die vraag past weer het mooie gezegde: ‘Je moet zelf de slingers ophangen’. Mooi en helemaal mee eens.
  Ook in mindere tijden en op de minder mooie momenten van het leven is het toch de kunst om het leven uiteindelijk weer zelf positief in te kleuren met kleuren die jij mooi vindt. Dat is een keuze die je zélf maakt. Over dat soort onderwerpen kunnen wij het úren hebben met elkaar en onze lieve klanten in de ‘wereld van Inge B’.

  Glitter is onze favoriete kleur in het leven. Worden wij heel blij van! Ik nog wel het meeste, geloof ik, van het hele team Inge B. Ze noemen me ook wel ‘De Ekster’ hihi. Ik vind dat je het hele jaar, bij elke outfit, zelfs bij een jeans met een chique blouse bijvoorbeeld, een glittersok in je sneaker kan dragen. Vooral zilver en goud zijn favoriet, omdat je die dan mooi kunt laten meekleuren met je sieraden. Maar eigenlijk hebben we voor het feestseizoen alles wat glittert opgenomen in de collectie. Van groen tot rood en cognac. Want qua etiquette tijdens de feestdagen kunnen we over glitter gemakkelijk zijn: álles kan en álles mag. Van maillots, panty’s, sneakersokken en gewone ­sokken tot pantysokjes en kniekousen: alles staat leuk bij je feestoutfit! Zélfs als er al glitter in je jurk, rok, broek of top zit. Ons advies: style het af met nóg meer glitter. Het liefst wel een beetje in dezelfde tinten natuurlijk. Maar soms verrassen zilver en goud bij elkaar; ook weer ontzettend mooi. Of blauw en zilver combineren wij ook graag, en wat dacht je van rood en goud? Zucht. Zoals je hoort: wij zijn dol op alles wat glimt en glanst.

  Geheime lades
  We hebben het al wel eens eerder genoemd en laten het hier en daar wel eens ‘per ongeluk expres’ vallen: onze geheime lades. Gevuld met de mooiste pikante setjes en accessoires. Pikant, maar niet ordinair en van een prachtige kwaliteit. Toch een beetje spannend en daarom in de geheime lades achter de toonbank. Leuk om aan de Sint te vragen of verrassend onder de kerstboom. Enne, in dit geval maakt het dus eigenlijk niet uit of je lief of stout bent geweest.

  Cadeautjes
  December is toch ook de maand van de cadeautjes. Het is leuk om echt op jacht te gaan voor een ­ander met de uiteraard nodige tussenstops voor een kopje koffie, broodje of zelfs wijntje in de ­middag. Maar het is ook leuk om zelf cadeautjes te krijgen. Sokken zijn een geliefd cadeau die wij veel en met veel liefde inpakken in december. Sokken uit onze immens grote collectie van Happy Socks zijn, vanwege de leuke, mooie en gekke prints, een ontzettend leuk cadeau om weg te geven. Zelfs als je de maat niet helemaal precies weet, gaat dat helemaal lukken met de ‘one size’ dames- en herensokken uit deze collectie. Voor de kleintjes is het leuk om naast al dat speelgoed ook leuke praktische cadeautjes te krijgen, zoals ­sokken of vrolijke dierenslofjes met anti-slip.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply