Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat jouw huid écht nodig heeft…
  Rate this post

  Is het écht zo dat verzorgingsproducten die je voor je huid gebruikt, afgestemd moeten zijn op jouw leeftijd en het jaargetijde? Of is dat maar een fabeltje?

  Een goed huidspecialiste zal samen met jou kijken naar jouw huid en jou goed kunnen adviseren welke behandeling en/of producten het beste aansluiten op wat jouw huid nodig heeft. Het is zo dat jouw leeftijd en je ‘huidleeftijd’ nogal kunnen verschillen. Dat heeft te maken met allerlei factoren, zowel van binnenuit als door externe factoren. Vroegtijdige huidveroudering is iets wat echt kan gebeuren. Iemand van 40 kan er bijvoorbeeld uitzien als iemand van 60, maar ook het omgekeerde kan voorkomen.

  Het is niet zo dat iemands huid producten nodig heeft die voor een bepaalde leeftijd(scategorie) zijn ontwikkeld. Belangrijker is dat er gekeken wordt naar de huidconditie die je op dit moment hebt. Daarop zou een behandelplan moeten worden afgestemd met bijpassende producten. Ook het jaargetijde maakt niet uit als het gaat om de keuze voor een bepaald product. Ook hiervoor geldt dat de huidconditie bepaalt wat de huid nodig heeft. Soms is huidbescherming nodig, een andere keer kan dat bijvoorbeeld een vochtinbrengende crème zijn.

  16 jaar ervaring
  Bij Pure Beauty word je ontvangen door huidspecialiste en visagiste Kim Rengelink, tevens eigenaresse van de salon. Zij heeft 16 jaar ervaring en is Medik8-gecertificeerd. ‘Mijn vak is mijn passie, en ik geniet ervan als mijn klanten met een stralende huid mijn salon verlaten. Een pure huid is een mooie huid!’

  Gratis analyse
  Na een gratis analyse kan jouw huid profiteren van een gezichtsbehandeling die gericht is op reiniging, versteviging en ontspanning. Ook kun je bij de salon terecht voor onder andere bindweefselmassage, fruitzuurpeelings, microdermabrasie en skin needling. De salon werkt met de hoogwaardige producten van Medik8 en Osaine Sea Care. Deze zijn huidverbeterend door de hoogwaardige geconcentreerde werkstoffen en bevatten geen zeep, parfum, minerale oliën en parabenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply