Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Je huid heeft niet het hele jaar door hetzelfde nodig’

  Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft; dat is de passie van Josephine van Veldhoven. Alweer 12 jaar zet deze ondernemer zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen. Niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Een mooie, gezonde huid. Is dat niet gewoon iets wat in je genen moet zitten?
  Nee hoor, integendeel. Slechts 20% is erfelijk bepaald, dus dat is maar een klein deel. De conditie van je huid hangt voor 80% af wat je er zelf mee doet, wat voor werk je doet, hoe je je huid verzorgt, hoe je eet, of je rookt en of je genoeg rust krijgt. Je kunt er dus veel zelf aan doen door een gezonde leefstijl en een goede verzorging van je huid. Met gewoon twee keer per dag je huid goed reinigen en daarna verzorgen met de juiste producten kom je al een heel eind. Dat duurt echt maar een paar minuten.

  Als je je huid zelf goed verzorgt, is het dan nog nodig om naar een schoonheidssalon te gaan?
  Je huid heeft niet het hele jaar door hetzelfde nodig. Elk jaargetijde creëert weer andere behoeftes, evenals hormonale veranderingen zoals een zwangerschap of de overgang. Ik kan precies zien wat je huid nodig heeft en wat ik eraan kan doen om het net weer wat gezonder te maken. Daarvoor kan ik putten uit een scala aan behandelingen, helemaal afgesteld op jouw huid. En verder kan ik je leren hoe je het zelf het best kunt verzorgen.

  Waarom kiezen klanten voor jouw salon?
  Ze hebben alleen met mij te maken en hoeven niet steeds te wennen aan iemand anders die hen adviseert en behandelt. Verder wordt het ook gewaardeerd dat ik vaak een extra beetje zorg bied. Neem je kind dat zo’n last heeft van acne maar een keertje mee naar de salon, zodat ik de huid goed kan reinigen en advies kan geven over de verzorging. Is een klant van mij hoogzwanger? Dan krijgt ze van mij een heerlijke voetmassage en -verzorging. Gewoon, als cadeautje, extra service. Ik vind het fijn om net dat stukje meer te kunnen doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply