Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Mijn huid is nu weer gaaf’
  4/4 - (1 stemmen)

  Enkele jaren geleden begon ik veel last te krijgen van huidproblemen. Dit had te maken met zware chemotherapie, waardoor mijn huid dun en heel gevoelig was geworden. Ik probeerde allerlei verschillende dagcrèmes van bekende merken, maar de problemen werden alleen maar erger.

  Via familieleden kwam ik terecht bij Aurora. Zij herkende mijn huidprobleem en wist er met de juiste gezichtsbehandelingen en crèmes voor te zorgen dat de problemen snel minder ernstig werden. Na een tijdje werd mijn huid weer gaaf en beter gevoed. Nog steeds moet ik oppassen dat mijn huid niet uitdroogt, maar dankzij deze producten kan ik mijn huid heel goed verzorgen.

  Ik ben erg blij met de kwaliteit van de producten die Aurora verkoopt, maar ook met haar fantastische service: zij is altijd vriendelijk, lief en behulpzaam en ze heeft veel verstand van zaken. Juist ook over huidproblemen (bijvoorbeeld veroorzaakt door ziektes) weet ze heel veel. Ze volgt allerlei cursussen waardoor haar kennis steeds up to date blijft en dat is te merken. Haar hulp heeft mij meer gebracht dan de expertise van enkele dermatologen! Tegenwoordig koop ik al mijn huidverzorgingsproducten bij Aurora en dat kan ik iedereen aanbevelen!
  -Mieke

  Eigen productlijn
  Aurora Dionis is in 2008 gestart met Aurora Skin Care. Zij gelooft dat iedereen een huid in optimale conditie ­verdient en daarom is het haar missie om mensen te helpen om weer een soepele, probleemloze huid te krijgen of te behouden. In een zoektocht naar een oplossing voor haar eigen huidproblemen, doet Aurora continu onderzoek naar de effecten van natuurlijke ingrediënten op huidproblemen en de zeer gevoelige huid. Ze heeft ook haar eigen productlijn ontwikkeld: Aurora Dionis Dermacosmetics, die niet alleen geschikt is voor mensen met huidproblemen, maar ook voor mensen die zich graag met puur natuurlijke producten willen verzorgen.

  En toch een mooie huid
  In de periode van bestraling of chemotherapie krijgen veel kankerpatiënten een drogere en gevoeligere huid, en vaak ook huidproblemen. Ze worden bleker, grauwer, en er kunnen bruine verkleuringen of verbranding van de huid voorkomen door de zon.
  Haren vallen uit, soms ook de wimpers en wenkbrauwen, waardoor iemand er ineens echt ziek uitziet. Met een zachte, herstellende, versterkende en verzorgende huid- behandeling en passende make-up kan Aurora Dionis ervoor zorgen dat je er toch goed uitziet.

  Kenmerken van Aurora Dionis Dermacosmetics
  – 100% in eigen beheer geproduceerd
  – 100% biologisch
  – 100% puur
  – 100% non-GMO (Genetically Modified Organism)
  – 100% milieuvriendelijk (geen chemische stoffen, conserveringsmiddelen of onnodige ingrediënten)
  – 100% hervulbare verpakkingen
  – 100% getest op de meeste problematische en gevoelige huid, waaronder mensen met kanker en huidproblemen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply