Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je huid naar de sportschool sturen

  Huidbehandelingen worden vaak gezien als een extraatje. Terwijl een ­gezonde, mooie, egale huid eigenlijk heel normaal zou moeten zijn! Je realiseert het je misschien niet, maar je gezicht heeft het zwaar te ­verduren. Met al die verschillende invloeden van buitenaf moet je huid zich goed kunnen verweren. Denk maar aan de blootstelling aan zonlicht, uitlaatgassen, bacteriën… En dat proberen we dan vaak te maskeren door make-up te gebruiken, terwijl pukkeltjes, eczeem, rimpels en verslapping van je huid eigenlijk laten zien dat je huid dringend hulp nodig heeft.

  Je kunt het vergelijken met de wens om een afgetraind lichaam te krijgen: dat lukt niet als je maar eens in de paar weken naar de sportschool gaat. Spieren moeten worden getraind. Die 100 push-ups kun je niet in één dag. Je maakt een trainingsprogramma en bent gefocust op het resultaat dat je wilt behalen. Met je huid is dit niet anders!

  Wie zijn wij?
  Delia Skin Clinic wordt gerund door Sylvia en haar dochter Delia. ‘Onze passie is jouw droomhuid te realiseren! Wij zijn ervan overtuigd, dat de verbetering van de huid van binnen én buiten komt. Met ons deskundige team gaan wij voor het beste resultaat. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en behandelingen. Wij doen ons werk daarom ook met ontzettend veel plezier, ­passie en liefde. Daar waar de meeste specialisten stoppen, gaan wij altijd een stapje verder! Kortom: wil jij een mooie, stralende en egale huid? Dan ben je bij ons aan het goede adres.’

  Fase 1: De huid opruimen
  De bovenste laag van je huid, de opperhuid, bestaat uit dode huidcellen. De opperhuid wordt naarmate we ouder worden zó dik, dat er narigheden in ontstaan. Je huid ­verslechtert, en er ontstaan huidproblemen. Om dit te voorkomen, moeten de dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer je deze niet verwijdert, kunnen de voedende producten niet goed doordringen in de onderhuid. En juist in de onderhuid gebeurt het allemaal: daar bevinden zich de cellen die ervoor moeten zorgen dat jij een stralende huid krijgt. Tijdens deze fase zorgen we ervoor dat de opperhuid zo schoon mogelijk wordt, zodat de conditie en de weerstand van je huid beter wordt. Hierna kunnen we werken aan het opbouwen van je huid.

  Fase 2: Opbouwen
  De behandelingen hebben je huid opgeschoond, de weerstand verbeterd en een frisse start gegeven. Nu kunnen we verbetering gaan eisen van je huid. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je huid veel meer is gaan ­stralen. In deze fase is het belangrijk om te beginnen met het opbouwen van je huid. Deze opbouwende behandelingen gaan het door jou gewenste resultaat waarmaken. In de sportschool zou dit dus het moment zijn dat je keihard gaat trainen om dat afgetrainde lijf te bereiken. Het opbouwen doen we door verschillende technieken in te zetten, aangepast op jouw huidbeeld en wensen. ­Voeding is daarbij net zo belangrijk. Daarom kijken wij ­samen naar jouw voedingspatroon en welke invloed voeding heeft op jouw huid. Daarna activeren we met de juiste vitamines en mineralen je huid. Hierna ziet je huid er stralend en fris uit. Jouw droomhuid is gerealiseerd! En nu wil je het resultaat natuurlijk vasthouden.

  Fase 3: Onderhouden
  Je gedroomde resultaat is werkelijkheid geworden. Daar heb je hard aan gewerkt! Maar net als wanneer je een afgetraind ­lichaam hebt gekregen door veel te sporten, kun je niet teruggaan naar je oude gewoonten. Niet meer naar de sportschool gaan, betekent dat je lichaam weer zal teruggaan naar de oude staat. En weer is dit ook met je huid het geval. Blijven onderhouden is net zo belangrijk!

  Meet&Treat je huid!

  Wil jij graag een uitgebreide diagnose van jouw huid, en weten wat wij voor jou kunnen betekenen om het mooiste uit jouw huid naar boven te halen? Je huidprobleem oplossen of een jongere, frissere uitstraling krijgen? Huidverbetering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over je huid. Daarom werken wij met een Meet&Treat. Tijdens deze afspraak verzamelen we zoveel mogelijk informatie over je huid, om daarna direct te beginnen met de behandeling. Je wordt meegenomen op reis door jouw huid: hoe is jouw huid opgebouwd? Waar komt jouw huid­probleem vandaan? Daarna maken wij een plan om het door jou gedroomde resultaat te behalen.

  Realiseer jouw droomhuid!
  Mogen wij jou helpen jouw droomhuid te realiseren? Bel ons om een Meet&Treat te boeken, vermeld ForYou Magazine, en ontvang je gratis producten ter waarde van € 30,- om de nabehandeling voort te zetten!

  Meet & Treat
  €68,-

  Skincheck +Meet & Treat
  €130,-

  Ultimate Glow Skincheck + Meet & Treat
  €230,-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply