Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw huid permanent mooi
  Rate this post

  Deze zomer heb je heerlijk van de zon genoten, thuis en op vakantie! Wel moet je toegeven dat je jouw huidverzorging een beetje hebt laten liggen en dat je huid droog aanvoelt. Inmiddels staat het koude weer voor de deur en is je huid toe aan een stukje verzorging en ontspanning.

  Het is van belang om de vochtbalans van jouw huid te herstellen. Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is daarvoor zeer geschikt en meer dan voor jouw uiterlijk alleen! Hoewel je huid en schoonheid vooropstaan en de schoonheidsspecialiste de professional is in huidverzorging, omvat een gezichtsbehandeling veel meer. In de salon kom je tot jezelf en mag je even rustig genieten.

  Vitamineboost!
  Monique van Permanent Mooi werkt in haar salon met de producten van KLAPP Cosmetics, producten met hooggeconcentreerde werkstoffen voor huidverjonging en anti-ageing. Om de vochtbalans in de huid te herstellen, kan er een luxe serum toegevoegd worden aan de behandeling. Het hyaluron bi-phase serum werkt herstellend en vochtregulerend en verbetert de weerstand van je huid.
  Is je huid juist futloos en mist die haar volume, laat je dan informeren over de kracht van vitamine C in het bi-phase serum van KLAPP Cosmetics met vitaminen, of laat je informeren over de Caviar behandelingen van Alexandre Fabelle met onder andere vitamine A en vitamine P.

  Permanente make-up
  Permanent Mooi staat allereerst voor verbluffende resultaten in huidverbetering, maar daarnaast is Monique gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Deze permanente make-up zal na 1 of 1,5 jaar bijgewerkt moeten worden. Permanente make-up is een vak waarin vele technieken samenkomen.
  Voor je wenkbrauwen is de hairstroke- of schaduwtechniek een ideale uitkomst. Het is een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. Stoor jij je ook al jaren aan je wenkbrauwen en zijn ze naar jouw mening niet meer te redden? Maak vrijblijvend een afspraak bij Monique om de mogelijkheden door te nemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply