Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je huid terug in balans

  Stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en een gebrek aan lichaamsbeweging hebben een negatief effect op onze natuurlijke energietoestand en kunnen zelfs uitputting tot gevolg hebben. Wanneer het energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Gevolg: acne, droge huid, vette huid, gevoelige huid, vochtarme huid of een sterk verouderde of verslapte huid.

  Met Phyto5 herstel je dit energiepatroon volgens de 5-elementenleer uit de Chinese geneeskunde. Phyto5 helpt de oorzaak van een esthetisch probleem kennen door diagnose van de reflexzones op het gezicht en lichaam. De professionele producten van Phyto5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld. Dankzij deze benadering zijn de resultaten ongeëvenaard. Je merkt een groot verschil.

  Zuiveren en verjongen
  Bij Phyto5 behandelingen wordt er gebruik gemaakt van exclusieve technologie: energetische drainage en chromatherapie (gebruik van kleur en licht). De apparatuur helpt het lichaam te zuiveren en verjongen. Een effectieve lymfe­drainage is een goede manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en het natuurlijke afweersysteem te versterken. Deze lymfedrainage haalt, naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert wat er niet thuishoort. Je voelt je velen malen energieker!

  Evenwicht herstellen
  Phyto5 staat voor er goed uitzien en je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De unieke combinatie van producten met actieve ingrediënten en licht- en kleurentherapie brengen je huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling.

  Je merkt meteen het verschil na een Phyto5 behandeling! LaPerla, praktijk voor huidverbetering biedt deze behandeling aan. Wil je meer weten? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply