Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je huid verbeteren? Ga sporten!
  Rate this post

  Veel mensen sporten voor een betere conditie of een strakker lijf. Maar wist je dat lichamelijke inspanning ook een positieve invloed heeft op je huid?

  Dit zijn de drie voordelige effecten van sporten op je huid:
  1. Betere doorbloeding. Sporten stimuleert de doorbloeding, waardoor de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamscellen verbetert. Je huid blijft hierdoor strakker en steviger.
  2. Zuivere huid. Zweten zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Zweetdruppels duwen als het ware de opgehoopte afvalstoffen in de huid naar buiten. Hierdoor gaat je huid glanzen, krijg je een gezonde glow en kunnen onzuiverheden verminderen. Regelmatig sporten kan zelfs de acnehuid verbeteren!
  3. Spierontspannend. Een work-out heeft na afloop een ontspannende werking op je spieren. Dit geldt niet alleen voor de spieren in je lichaam, maar ook voor de spieren in je gezicht. Doordat er minder spanning op je gezichtsspieren staat, kunnen expressie­lijnen in je gezicht verzachten.

  Na een flinke work-out is het heerlijk om te douchen met producten van Dermalogica. Stap onder de douche met The Ultimate Buffing Cloth. Deze doek gebruik je in combinatie met de Conditioning Body Wash. The Ultimate Buffing Cloth polijst en exfolieert jouw huid. Deze cleanser is op basis van plantenextracten. Het zeepvrije Quillaja Saponaria-extract maakt de huid fluweelzacht. De essentiële oliën van ’tea tree’, citroen, eucalyptus en rozemarijn reinigen de huid, terwijl sandelhout, lavendel, sinaasappel en salie zorgen voor de nodige ontspanning en hydratatie.
  Smeer jezelf na je douche of bad in met Body Hydrating Cream. Dit 2-in-1-product hydrateert de huid en werkt door de fruitzuren tegelijkertijd als milde exfoliant.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply