Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw huid verdient het allerbeste
  Rate this post

  Je bent niet tevreden met jouw huid, vanwege acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes, of ongewenst haar op je gezicht en lichaam. Voordat je kiest voor een behandeling, wil je wel zeker weten dat jouw huid in professionele en vertrouwde handen is.

  Apollo Beauty opent in augustus 2017 haar deuren in Rotterdam-Centrum en bevindt zich in dezelfde hippe locatie als Apollo Tandheelkunde. Op deze locatie kun je voortaan niet alleen voor tandheelkundige behandelingen terecht, maar ook voor huidverbetering, huidverjonging, laserontharing en injectables. De huid- en lasertherapieën worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten en de botox- en fillerbehandelingen door BIG-geregistreerde artsen. Zo ben je verzekerd van professionele behandelingen.

  Huidverbetering
  Özge Abkhezr: ‘Wij hebben niet alleen patiënten uit Rotterdam en omgeving, maar uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland. Deze patiënten komen voor esthetische tandheelkunde, waarin wij ons de afgelopen jaren hebben geprofileerd. Wij begrijpen heel goed dat uiterlijke verzorging erg belangrijk is voor veel mensen. Daarom heb ik besloten om naast tandheelkundige behandelingen ook huid- en lasertherapie aan te bieden aan onze patienten. Bij Apollo Beauty kun je terecht voor het behandelen van acne, pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes, grove rimpels, ongewenst haar en voor diepwerkende peelings. Met de injectables-behandelingen met botox kun je rimpels voorkomen en met fillers kun je grove rimpels laten opvullen, zodat deze vervagen.

  Medische toepassingen botox
  We richten ons naast het cosmetische aspect ook op de medische toepassingen van botox. Wat veel mensen nog niet weten, is dat je met botox allerlei lichamelijke klachten kan behandelen. Door bij hoofdpijn of migraine de gespannen nekspieren met botox te behandelen, verdwijnt de pijn. Ook tandenknarsen kan worden verholpen met botox. Door tandenknarsen slijten je tanden sneller en hebben jij en je partner een slechte nachtrust. Door de kaakspieren te injecteren, ontspannen deze en stopt het knarsen. Daarnaast behandelen we overmatig transpireren met botox.

  Laserontharing voor alle huidtypen
  Daarnaast kun je bij ons ontsierend lichaamshaar permanent laten verwijderen met laserbehandelingen. We maken gebruik van de nieuwste laserapparatuur van de beste kwaliteit: GentleMaxPro. Deze apparatuur wordt ook in ziekenhuizen gebruikt voor medische behande­lingen. Alle huidtypen kunnen behandeld worden. We streven er als huidkliniek naar om altijd up to date te zijn van de nieuwste trends en beste huidbehandelingen en we werken met de meest geavanceerde apparatuur. Zo bieden we onze klanten het allerbeste en kunnen we aan iedere wens voldoen.’

  Shellac
  Özge: ‘Als praktijkeigenaresse van Apollo Beauty ben ik opgeleid als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Ik vind het dan ook erg leuk om nagelbehandelingen uit te voeren naast het runnen van onze bedrijven in tandheelkunde en beauty. De huid- en lasertherapieën doe ik echter niet zelf; deze worden uitgevoerd door cosmetische professionals met ervaring. In de kliniek werk ik met Shellac: een hoogwaardige nagellak, waarmee je twee tot vier weken lang prachtige glanzende nagels hebt. Deze nagellak is heel geschikt voor de drukke dames die het belangrijk vinden om representatief voor de dag te komen. Nadat zij de nagellak hebben laten aanbrengen, hoeven ze er niet meer naar om te kijken. Bovendien is deze nagellak veilig in gebruik, ook voor zwangeren. Bij de nagelbehandelingen staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Als de Shellac verwijderd wordt, heb je gewoon je eigen nagels weer terug in optimale conditie. Het verwijderen is veilig en pijnloos. Wij kiezen voor de beste kwaliteit en daarom werken we met CND Shellac: de uitvinder van de Shellac. De kwaliteit en de kleuren van deze nagellak zijn de beste in de nagellakbranche.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply