Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw huid verdient een professional!
  Rate this post

  Als je een huidprobleem hebt, of niet tevreden bent over de conditie van je huid, kun je hier zelf van alles aan proberen te doen. De kans is echter zeer groot dat dit niet het effect heeft wat jij graag wilt bereiken. Wat jij nodig hebt is een echte professional. Bij Huidtherapie 4YourSkin vind je die professionals.

  Neem nu acne. Een vervelende aandoening, die niet alleen in de puberteit maar ook op latere leeftijd voorkomt, waar je graag vanaf wilt. Wellicht heb je zelf al voorzichtig pukkeltjes en mee-eters uitgeknepen en je huid schoongemaakt met speciaal daarvoor aangeschafte lotions, maar je zult al wel gemerkt hebben dat je huid er niet echt ­rustiger op is geworden. De acnetherapie die je bij de huidtherapeut krijgt, gaat veel dieper en heeft wel effect. Een standaardbehandeling bestaat niet, omdat deze helemaal wordt afgestemd op jouw klachten, persoonlijke wensen en medische achtergrond. Een dieptereiniging, microneedling of een chemische peeling zijn zomaar een paar methodes om puistjes en mee-eters op een professionele manier nauwkeurig te verwijderen, talgproductie te remmen en acnelittekens te verminderen.

  Verandering bij zorgverzekeringen
  Wist je overigens dat sommige zorgverzekeringen voor 2017 hun voorwaarden voor vergoeding van dergelijke behandelingen hebben veranderd? Zo zijn er maatschappijen die een acnebehandeling niet meer vergoeden wanneer deze door een schoonheidsspecialist wordt uitgevoerd. Deze mag uitsluitend door een huidtherapeut worden gedaan. Datzelfde geldt overigens voor de vergoeding op laserbehandelingen. Als je kiest voor definitieve ontharing met laser door een schoonheidsspecialist, hangt het van de voorwaarden van je zorgverzekeraar af of je dit wel of niet zelf moet betalen. Laat je dit echter doen door een huidtherapeut, dan wordt de behandeling wel vergoed volgens de verzekeringsvoorwaarden.

  Definitief ontharen
  Uit onderzoek van het RIVM is namelijk gebleken dat er teveel mis is gegaan bij laserbehandelingen die door schoonheidsspecialisten zijn uitgevoerd. Er ligt zelfs een wetsvoorstel om dit in de toekomst alleen nog maar door huidtherapeuten en eventueel dermatologen te laten doen. De huidtherapeut is gespecialiseerd in definitieve ontharing door middel van laser. Er is extra aandacht voor kwaliteit en veiligheid en er wordt gewerkt met de beste apparatuur op dat gebied. Laserontharing is geschikt voor ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, bikinilijn, benen, armen, buik, borst en rug. Maak gewoon eens een afspraak, Laura en Maritza kunnen je er alles over vertellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply