Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidprobleem? Er is wat aan te doen!
  Rate this post

  Helaas is niet iedereen gezegend met een perfecte huid. Als je last hebt van een huidprobleem, of er is iets in of aan je huid waar je graag van af zou willen, dan zijn daar gelukkig mogelijkheden voor met dermatologie, plastische chirurgie of huidtherapie.

  Dermatologie is een medisch specialisme dat zich richt op de diagnostiek en behandeling van huidziekten en van seksueel overdraagbare aandoeningen. Er zijn zeer veel verschillende huidziekten en huidafwijkingen. Het gaat daarbij om zowel aangeboren als verworven aandoeningen (aandoeningen die later in het leven ontstaan), goedaardige en kwaadaardige gezwellen, huidinfecties (ook seksueel overdraagbare aandoeningen), ontstekingsprocessen, allergische aandoeningen, beschadigingen van de huid door omgevingsfactoren, spataderen aan de benen en de gevolgen daarvan, anale klachten, klachten rond de schaamstreek, chronische wonden en cosmetische afwijkingen.

  Plastische chirurgie
  Wat betreft plastische chirurgie leveren we momenteel de volgende behandelingen: littekencorrecties/ -behandelingen, verwijderen moedervlekken en huidkanker, handchirurgie, ooglidreconstructies/ -correcties en reconstructieve en esthetische chirurgie. Alle ingrepen vinden plaats onder plaatselijke verdoving en in dagbehandeling.

  Huidtherapie
  In samenwerking met de dermatologen en de plastisch ­chirurgen is in de praktijk een huidtherapeut aanwezig voor het optimaliseren van de behandelingen. De huidtherapeut behandelt diverse huidproblemen, zoals acne, littekens en pigment (met laser of dermapen). Verder zijn er behandelingen voor spataderen, overmatig zweten en migraine.
  De praktijk heeft een ZKN-keurmerk en KIWA-certificering.
  Er zijn contracten met alle zorgverzekeraars, die de meeste behandelingen kunnen vergoeden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply