Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Huidproblemen aanpakken!
  4/4 - (1 stemmen)

  Niemand is perfect. En de meeste mensen herkennen de onzekerheid over puistjes, pigmentvlekjes of rimpeltjes. Gelukkig is er wat aan te doen!

  Ik ben Carla Breedveld, dermatocosmeticaspecialiste en schoonheidsspecialiste. In mijn salon worden alle behandelingen uitgevoerd met producten van Clephar, het enige dermatocosmeticamerk in Nederland. Deze producten bevatten veel unieke eigenschappen die je kunt nalezen op mijn site.
  De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en huid- problemen! Er is een uitgebreid scala aan behandelingen. Voor elke huid en/of huidprobleem is er een aangepaste behandeling voor huidverbetering. Heeft jouw huid bijvoorbeeld last van het winterse weer en de verwarming (schilfers, eczeem, jeuk, pijn, kloven, trekkerige droge huid, psoriasis enzovoort), dan is de Derma+ Treatment een aanrader. Heb je een huid die niets kan verdragen en/of last van allergieën, dan is de Essential Treatment echt iets voor jou!

  Scinnovation
  Een complete weldaad voor elk huidtype is Scinnovation. Scinnovation tilt anti-aging naar een hoger niveau. Zuivere vitamine C, zuivere vitamine A (retinol) en Rhonacare AP, gekoppeld aan innovatieve transportsystemen, dringen diep door in de huid. Hyaluron en aquaxyl hydrateren alle huidlagen en door toepassing van Matrix-EM peptiden en Zea Mays wordt de huid geëgaliseerd en verstevigd.
  Scinnovation biedt bescherming tegen vrije radicalen, herstelt huidschade veroorzaakt door stress en UV-licht, en vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering, zoals pigmentvlekken. Door een exclusief stabilisatieproces, gecombineerd met een nieuw Clephar transportsysteem, bereikt het uitzonderlijk hoge percentage van 10% vitamine C en vitamine A (Retinol) het basale membraan, waar het de productie van collageen actief stimuleert en in gang zet!

  Vitamine C booster
  Naast de Scinnovation boosterbehandeling kun je thuis je huid behandelen met de Scinnovation vitamine C booster. Deze bestaat uit twee componenten. Het serum bevat 10% zuivere en stabiele vitamine C, en de crème is de activator. Op deze manier verzekeren wij je ervan dat de vitamine C stabiel blijft tot aan het moment van gebruik op de huid!

  Behandelingen en verkoop vinden plaats op afspraak. Graag tot ziens in de salon!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply