Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidproblemen? Er is wat aan te doen!
  Rate this post

  We zijn niet allemaal gezegend met een perfecte huid. Als je last hebt van een bepaald huidprobleem, of als er iets is in of aan je huid waar je graag vanaf zou willen, dan zijn daar gelukkig mogelijkheden voor met een huidtherapeutische behandeling!

  Acne
  Acne wordt veroorzaakt door een verstopping van de openingen van de haarzakjes. Het doet jouw uiterlijk vaak geen goed. De genezing van actieve acne gaat niet van de ene dag op de andere, maar met een behandelplan op maat kan de acne aangepakt worden. Tussen de behandelingen door zul je jouw goed moeten verzorgen. Is de actieve acne verholpen, dan kun je kiezen voor een behandeling van de littekens. Dit wordt gedaan met een chemische peeling of de fractional laser.

  Littekens
  Een litteken kan jeuk of pijn veroorzaken. Dit houdt verband met een slechte doorbloeding, een ophoping van collageen of vochtophoping. In ernstige gevallen ontstaat er een bewegingsbeperking. Heb je last van een van deze klachten, of treedt er verkleuring of verharding op, dan kan kunnen medische camouflage, chemische peelingen (bij acnelittekens), littekenmassage, lymfetape en fractionele laserbehandeling helpen.

  Oedeem
  Lymfoedeem, lipoedeem en veneus oedeem kunnen aangepakt worden met manuele lymfedrainage, lymftaping, ambulante compressietherapie, de Lymfapress en therapeutisch elastische kousen. Afhankelijk van het soort oedeem en het stadium kan de klacht aanzienlijk verlicht worden of zelfs verdwijnen.

  Ongewenste haargroei
  Haar op plekken waar je dat liever niet hebt wordt ook wel ‘hypertrichose’ of ‘hirsutisme’ genoemd. Het kan aangeboren zijn, maar het kan ook later in je leven ontstaan. Huidtherapie Keuning biedt diverse erkende ontharingsbehandelingen, waarbij een permanente afname van 80% haalbaar is. De praktijk gebruikt hiervoor elektrische epilatie, IPL en laser.

  Huidoneffenheden
  Heb je last van steelwratjes, ouderdomswratten, gerstekorrel of een spinnetje in de huid? Na een specialistische behandeling, die verschilt per klacht, ziet jouw huid er weer een stuk beter uit. De resultaten zijn in dit geval al snel zichtbaar.

  Over Praktijk voor huidtherapie Keuning
  Je kunt bij Praktijk voor huidtherapie Keuning terecht voor gekwalificeerde huidtherapeutische zorg. De medewerkers behandelen een breed scala aan behandelingen om huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. De praktijk is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH), lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH), geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief in bij- en nascholing om de professionaliteit en kwaliteit hoog te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply