Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Huidverbetering van binnen- en buitenuit

  Als je stilstaat bij de koude maanden, heb je dan al een idee wat je het liefst zou doen? Ga je de kou negeren en verlang je intens naar de eerste tekenen van de lente? Of omarm je het najaar en geniet je van mooie boswandelingen, gure buien en warme chocolademelk bij de open haard? Wat voorop staat, is dat jij je lekker voelt; van binnen én van buiten. Want als je goed in je vel zit, dan gaat alles beter en dat straal jij uit!

  Dit is dé perfecte periode om jezelf volledig te verzorgen. Veel mensen hebben de neiging om extra aandacht aan hun uiterlijk te besteden en daarmee onbewust hun binnenkant een beetje te vergeten. Jouw gezondheid begint echter van binnen en werkt door naar buiten. Wist je trouwens dat producten voor huidverbetering van binnenuit voor 60% werken en producten voor huidverbetering van buitenaf voor slechts 40%? Daarom werk ik veel met voedingssupplementen, die niet alleen veel voor je gezondheid en vitaliteit kunnen betekenen, maar ook voor je huid. Want wat je inneemt, zie je terug aan de buitenkant!
  Zo kun je je lichaam en geest goed voorbereiden op de
  winterperiode en zorg je ervoor dat je met voldoende
  energie en weerstand de donkere dagen in gaat.

  Maar hoe kom je erachter wat je precies nodig hebt?
  We kunnen nu eenmaal niet bij onszelf naar binnen kijken om een antwoord op deze vraag te vinden. Het is daarom een goed idee om samen met mij te gaan werken aan de gezonde en stralende versie van jezelf.

  Peeling
  Eén van de mogelijkheden voor een mooiere huid is een peeling. Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag
  verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen.
  De peeling veroorzaakt een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag. De huid krijgt na een peelingkuur een andere structuur. De huid wordt egaler, strakker en ziet er gladder uit! Huidinstituut Etoile biedt verschillende soorten peelings aan; zowel mechanische als chemische, waaronder een fruitzuurpeeling en een Aziatische peeling. Laat je adviseren wat voor jou het beste werkt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply