Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidverbetering én centimeterverlies!
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, gaat je huid verslappen en er minder goed uitzien. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met cellulite. Gelukkig is er wat tegen te doen! Met ionithermie, een methode voor huid­verbetering die uit meerdere elementen bestaat.

  Ionithermie is in 1978 ontwikkeld door een Franse arts en biochemicus, die ionithermie bedacht om afvalstoffen van patiënten uit het lichaam te verwijderen. De methode werkt met spier contracties om de spierspanning te verbeteren en iontophorese om de huidstructuur te verbeteren.
  Hoe werkt het? Op je ‘probleemgebied’ worden actieve ingrediënten (zouten, magnesium, algen, zeewier enzovoort) ingesluisd in je huid met behulp van een apparaat.Dit apparaat wekt spiercontracties op, waardoor er tezamen met de ionisatie warmte gecreëerd wordt (thermie = warmte), wat de bloedsomloop stimuleert en de actieve werkstoffen dieper in de huid laat doordringen. Dit gebeurt nadat er een geleidend kleimasker is aangebracht. Resultaten: je krijgt een gladde, strakke, egale huid, de spierspanning wordt verbeterd, cellulite wordt aangepakt, afvalstoffen in de huid worden afgevoerd en striae vermindert. Ionithermie is een veilige methode en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

  Centimeterverlies
  Bijkomend voordeel van de behandeling is, dat je er omvangverlies mee krijgt: tot 2 centimeter na één behandeling tot wel 8 centimeter na een aantal sessies! In dit opzicht is ionithermie aan te raden boven liposuctie, waarmee je weliswaar omvang verliest, maar waarmee je niet zorgt voor huidverbetering. Ionithermie is dan wel niet bedoeld om mee af te slanken, maar je verliest er wel centimeters door op je bovenarmen, benen, dijen, buik of billen. Zo pas je weer in je favoriete jurkje!

  Uniek in Nederland
  Omdat deze behandeling behoorlijk bewerkelijk is en zo’n 2,5 uur in beslag neemt, is Wendy Oehlers op dit moment de enige schoonheidsspecialiste in Nederland die deze behandeling aanbiedt. Maar ze is overtuigd van de effecten ervan: de resultaten zijn direct zichtbaar, en je ziet er gewoon beter uit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply