Rate this post
 • Huidverbetering zonder Botox? Dat kan!
  Rate this post

  Ons gezicht spreekt boekdelen en daardoor kunnen we er veel van aflezen. Bijvoorbeeld hoe we ons voelen, wat we allemaal meegemaakt hebben, of we gezond eten en of we roken. Dit alles bepaalt uiteindelijk wie we nu zijn. In de Chinese ­geneeskunde zijn lichaam en geest één geheel. Cosmetische acupunctuur is een ­effectieve, niet-chirurgische behandeling om de verschijnselen van de beginnende ouderdom te verminderen.

  Deze vorm van acupunctuur werd al gebruikt in de periode van het Chinese Rijk tijdens de Sung Dynastie en was voorbehouden aan hofdames en concubines van de keizer. Het raakte in de middeleeuwen in onbruik omdat het keizerrijk in verval raakte. De behandeling is gebaseerd op eeuwenoude technieken en verder ontwikkeld door onder andere twee bekende acupuncturisten Virginia Doran en dr. Ping Zhang. Hiermee worden veel modellen en beroemd­heden in New Yorkse praktijken behandeld.
  Cosmetische acupunctuur is een combinatie van facelifttechnieken en de klassieke acupunctuur. Het is een subtiele verjonging die het ­gelaat ­jaren laat verjongen op een veilige en ­natuurlijke manier.
  De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en collageen wordt aangemaakt. Het verouderingsproces wordt tegengegaan en je zult na een behandelserie een gezonde uitstraling in het gelaat zien, terwijl jouw eigen gezichtsexpressie behouden blijft. Door het vergroten van de innerlijke vitaliteit komt de innerlijke schoonheid ook naar buiten. Voor cosmetische acupunctuur kun je in Heerenveen terecht bij Acupunctuur Karin Bolhuis. Maak gerust vrijblijvend een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply