Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Huidverbetering zonder botox? Het kan!

  Bij het ouder worden kun je te maken krijgen met rimpels, acne, littekens, grove poriën, vroegtijdige huidveroudering, pigment of een slappere huid. Gelukkig zijn er mogelijkheden om je gezicht er weer jonger, gladder en frisser te laten uitzien. Wel eens aan acupunctuur gedacht?

  Anti-aging met behulp van acupunctuur is een specia­listische behandeling binnen de ‘gewone’ acupunctuur. Deze ‘cosmetische acupunctuur’ is een specifieke behandeling om het gezicht te verjongen en te vitaliseren. Er wordt niks ingespoten, zoals bij botoxbehandelingen gebeurt. De cosmetische acupunctuur vertraagt het verouderingsproces en corrigeert onevenwichtingheden in het gezicht.

  Hoe werkt het?
  Tijdens een acupunctuurbehandeling worden een klein aantal heel dunne naalden geplaatst op specifieke punten op je gezicht waar de energie niet goed stroomt. De naalden heffen de blokkade op, zodat je lichaam zichzelf kan herstellen.
  Ook andere lichaamsdelen kunnen bij deze methode worden meebehandeld, zodat het hele lichaam zich ontspant en de energiecirculatie gestimuleerd wordt. Kringen onder de ogen wijzen bijvoorbeeld op een lage nierenergie. Acupuncturist Steven Lai gebruikt de naalden dan op de punten waar de nierenergie verstoord is. Steven kijkt naar jouw specifieke wens en past zijn behandeling daarop aan. Aansluitend aan de acupunctuurbehandeling kan er een gezichtsmassage gegeven worden.

  Acupuncturist Steven Lai is opgeleid door een autoriteit op dit gebied: Virginia Doran (zie www.luminousbeauty.com).

  Deze methode was vroeger alleen een schoonheidsgeheim van keizerinnen in het oude China, maar is nu voor iedereen weggelegd!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply