Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Huidverjonging op een natuurlijke manier

  Een slechte doorbloeding is een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering. De doorbloeding kan verbeterd worden door de bloedcirculatie te beïnvloeden.

  De hannah Bindweefselmassage is dan een absolute aanrader. Deze massage van het diepere gelegen onderhuidse bindweefsel stimuleert het bind­weefsel en gaat het huidverouderingsproces tegen. Hierdoor wordt er aan langdurige huidverbetering en resultaat gewerkt. Behalve dat de massage huidverbeterend werkt, is dit ook een zeer aangename en ontspannen massage! De hannah Bindweefselmassage houdt je huid stevig, voorkomt rimpelvorming of gaat die tegen en heft verklevingen op. Door massage van het onderhuidse bindweefsel wordt de huid geactiveerd, verbeterd en in conditie gehouden. Verslapping van het onderhuidse bindweefsel worden geremd, waardoor de huid gelift en steviger wordt.

  Betere doorbloeding
  De hannah Bindweefselmassage zorgt er onder andere voor dat histamine vrijkomt. Histamine zorgt voor vaatverwijding en daarmee voor een betere doorbloeding. Door de verhoogde doorbloeding worden werkstoffen sneller in de huid opgenomen en wordt de zuurstoftoevoer verhoogd. Het resultaat is een vitalisering van de huidconditie. Met de Bindweefselmassage op jongere leeftijd zorg je voor een betere conditie van je huid en ga je rimpelvorming op latere leeftijd tegen. Door iedere 4 tot 6 weken het bindweefsel te laten stimuleren door deze unieke massagetechniek, voorkom je dus vroegtijdige huidveroudering.

  hannah Rimpelreductietherapie
  Rimpelreductie met behulp van hannah Bindweefselmassage is zeer effectief in het voorkomen en behandelen van de verouderde huid. Er wordt een duurzaam resultaat beoogd. Tijdens deze gespecialiseerde massage, diep in het weefsel, wordt er uit de huid gehaald wat in potentie aanwezig is. Door stimulering van het bindweefsel wordt het verouderingsproces geremd. Het onderhuidse bindweefsel wordt verstevigd daar waar het nodig is.

  Met de hannah Bindweefselmassage / Rimpelreductie worden de volgende effecten bereikt:
  – krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding; een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen
  – verjonging van de huidstructuur
  – stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  – verbetering van de huidconditie
  – verbetering van de opname van werkstoffen
  – versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  – betere huidteint, egale huid
  – vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  – verbetering van de huidweerstand

  De hannah Bindweefselmassage / Rimpelreductie vindt één keer per week in kuurverband plaats, met name bij een huid die wat extra aandacht behoeft. Bij een regelmatig onderhoud kan de hannah Bindweefselmassage geïntegreerd worden in de behandeling.

  Over Original Skin
  Original Skin is geen gewone schoonheidssalon, maar een praktijk voor huidverbetering, gevestigd in Amersfoort Vathorst. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen. Elke behandeling wordt vakkundig op jouw huid afgestemd. Dit start uiteraard bij de huidanalyse. Samen met jou wordt bekeken wat in jouw situatie mogelijk en gewenst is. Vervolgens wordt in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld. Coaching en begeleiding en oplossingsgericht denken zijn belangrijke pijlers. De praktijk werkt samen met een cosmetisch arts voor injectables en voor huidverjonging maken de huidspecialistes gebruik van producten van hannah, ZO Skin Health by Zein Obagi, 2B Biopeeling, en VI Derm. Tevens is Original Skin aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

  ‘Direct resultaat’
  Ik heb weer een heerlijke behandeling gehad. Elke keer is het weer genieten van de persoonlijke aandacht en de professionele aanpak. Dat blijkt ook uit de goede uitleg die ik krijg bij het hoe en waarom van een handeling, product en/of apparaat. Kers op de taart voor mij is de bindweefselmassage die direct resultaat laat zien en ook daarna nog blijft doorwerken. Als ik weer naar huis ga na de aanschaf van mijn vaste dagcrème kan mijn dag niet meer stuk!

  Linda

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply