Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidverjonging op een natuurlijke manier
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met bindweefselmassage kun je ervoor zorgen dat je huid er beter gaat uitzien.

  Wanneer je jong bent, bestaat je huid uit goed functionerend bindweefsel: de laag tussen de spieren en de huid, met veel collagene en elastine vezels. Als je huid ouder wordt, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. Gevolg: de huid wordt slapper en je kunt rimpels krijgen. Met de bindweefselmassage zorgt de specialiste ervoor dat de fibroblasten in je huid ertoe worden aangezet om collageen, elastine en hyaluron te gaan aanmaken. Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefsel­massage is als het ware topsport voor je huid!
  Schoonheidsspecialist Marion van der Wielen van Beauty & Relax Lounge heeft de ANBOS-specialisatie gevolgd voor de Huidverbeterende massage. Deze specialisatie bestaat uit de bindweefselmassage gecombineerd met pincementgrepen, en daarmee is Marion dus gespecialiseerd in deze techniek waardoor je bij haar in goede handen bent!

  Beauty Angel ELT
  In haar salon Beauty & Relax Lounge combineert schoonheidsspecialist Marion van der Wielen de bindweefsel­massage vaak met het gebruik van de Beauty Angel ELT. Deze collageenlamp gebruikt rood licht met een frequentie van 570 tot 850 nanometer, die fibroblasten (huidcellen) ertoe aanzet om meer collageen, elastine en hyaluronzuur te produceren, waardoor je huid nog mooier wordt.

  Het meest optimale resultaat krijg je niet alleen door de ­behandelingen en producten, maar ook door dit te ­combineren met LavieSage Nutricosmetics. Deze supplementen bevatten voedingsstoffen die een positieve werking voor de huid hebben. Dit alles voor het bereiken en behouden van een gezonde, stralende en goed uitziende huid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply