Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidverjonging op een natuurlijke manier
  Rate this post

  Een slechte doorbloeding is een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering. De doorbloeding kan verbeterd worden door de bloedcirculatie te beïnvloeden.

  De hannah Bindweefselmassage is een massage van de diepere bindweefsellaag, waarbij stimulatie van het bindweefsel het huidverouderingsproces tegengaat, waardoor de huidbalans hersteld wordt. De hannah Bindweefsel massage houdt je huid stevig houden, voorkomt rimpel­vorming of gaat die tegen, en heft verklevingen op. Door massage van het onderhuidse bindweefsel wordt de huid geactiveerd, verbeterd en in conditie gehouden. Verzakkingen van het onderhuids bindweefsel worden geremd, waardoor de huid verstevigd wordt.

  Betere doorbloeding
  De hannah Bindweefselmassage zorgt er onder andere voor dat histamine vrijkomt. Histamine zorgt voor vaat­verwijding en daarmee voor een betere doorbloeding. Door de verhoogde doorbloeding worden werkstoffen sneller in de huid opgenomen en wordt de zuurstoftoevoer verhoogd. Resultaat is een vitalisering van de huidconditie.
  De hannah Bindweefselmassage op jongere leeftijd voorkomt rimpelvorming later. Door iedere 4 tot 6 weken het bindweefsel te laten stimuleren door deze unieke massagetechniek, voorkom je vroegtijdige veroudering.

  hannah Rimpelreductietherapie
  Rimpelreductie met behulp van hannah Bindweefsel­massage is zeer effectief in het voorkomen en behandelen van de verouderde huid. Tijdens deze gespecialiseerde massage, diep in het weefsel, wordt het volume van het weefsel teruggeplaatst naar de oorspronkelijke vorm en structuur. Door stimulering van het bindweefsel wordt het verouderingsproces geremd. Het onderhuids bindweefsel wordt verstevigd, waardoor bijvoorbeeld ‘hamster­wangetjes’ of littekens goed behandeld kunnen worden.

  Met de hannah Bindweefselmassage / Rimpelreductie worden de volgende effecten bereikt:
  • krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding; een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen
  • verjonging van de huidstructuur
  • stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • verbetering van de huidconditie
  • verbetering van de opname van werkstoffen
  • versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • betere huidteint, egale huid
  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • verbetering van de huidweerstand

  De hannah Bindweefselmassage / Rimpelreductie vindt één keer per week in kuurverband plaats, met name bij achterstallig onderhoud. Bij een regel­matig onderhoud kan de hannah Bindweefselmassage geïntegreerd worden in de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply