Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidveroudering aanpakken zonder botox of fillers? Het kan!
  Rate this post

  Hoe bereik je een mooie en gezonde huid? Het is ons specialisme om met de nieuwste technologie een behandeling op maat te kiezen voor een betaalbare prijs.

  Iedere huid is anders, en het is voor ons als huidtherapeuten belangrijk om te starten met een uitgebreide huidanalyse met daarbij het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Betrouwbare informatie is ons uitgangspunt, zodat je een helder beeld krijgt en een realistische verwachting. Een optimaal resultaat bereik je altijd samen.
  Met ons nieuwste huidanalyseapparaat kunnen we zelfs in de huid kijken! Door middel van speciaal fluorescerend en gepolariseerd licht kunnen we huidaandoeningen en behandelresultaten direct zichtbaar maken.

  Wij bieden onder andere de volgende behandelingen aan:
  – laserbehandelingen voor het behandelen van pigmentvlekken, storende vaatjes en/of haartjes en rimpels / littekens.
  – chemische, biologische en mechanische huidverbeterende peelings. Deze peelings zijn geschikt voor fijne rimpeltjes, lichte pigmentverschillen, onrustige huid zoals bij acne, oppervlakkig melasma (zwangerschapspigment) of als ‘oppepper van de huid’.

  De huidtherapeut heeft keuze uit wel 15 verschillende peelings, zodat er altijd een geschikte behandeling voor jou bij zit. Tevens kunnen er verschillende behandelingen binnen één behandelplan worden gecombineerd, altijd met als uitgangspunt om het beste resultaat te bereiken!

  Mooie resultaten
  Om je huid weer te laten stralen, kunnen we met 3 of 4 behandelingen al een mooi resultaat bereiken! Bijvoorbeeld wanneer de huid beschadigd is door zonlicht. Denk aan pigmentvlekken, verslapping of rode vaatjes. Bij de huid die te maken heeft met acne, acne rosacea of acnelittekens, zijn ook zeker mooie resultaten te behalen. Meestal is hierbij een intensiever behandelplan nodig. Als je een aanvullende verzekering hebt, biedt de zorgverzekeraar meestal een vergoeding tussen € 200,- en € 1000,- per jaar. Zie hiervoor je polisvoorwaarden. De huidpraktijk Heerenveen biedt zowel medische als cosmetische behandelingen aan. Preventie is hierin belangrijk, want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

  Winterbehandelingen
  We spreken van ‘winterbehandelingen’ omdat de wintermaanden de ideale tijd vormen om deze behandelingen uit te voeren. Vanwege de lage UV-straling van de zon is het risico op bijwerkingen dan het kleinst. Zonlicht gaat niet goed samen met peeling- en/of laserbehandelingen. Het smeren van een hoge UV-bescherming is dan ook zinvol.

  Huidverzorging en camouflage
  Naast de huidverbeterende behandelingen zijn de huidtherapeuten ook gespecialiseerd op het gebied van huidverzorging en camouflage die je huid verbetert!
  De Huidpraktijk Heerenveen biedt een divers aanbod van medische huidverzorging met een goede prijs/kwaliteitverhouding en een eerlijk advies. Iedereen is van harte welkom in de praktijk voor een persoonlijk huidadvies. Je kunt hiervoor een afspraak maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply