Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Creëer dat echte ‘wauw-effect’
  Rate this post

  ‘Tringgg’, de wekker gaat weer! Tijd om op te staan, te douchen en je make-upritueel uit te voeren.  Het kost even wat tijd en moeite om je wenkbrauwen bij te werken, lippen te stiften en die perfecte eyeliner ‘wing’ te maken en de eerste lijntjes zo goed mogelijk weg te maken. Een tijdslurpend ritueel…

  En zeker nu de feestdagen eraan komen, wil je extra verzorgd voor de dag komen. Je wilt dat echte ‘wauw-effect’ creëren, zowel voor je make-up als voor je huid. Heb je ooit nagedacht over permanente make-up (PMU), of gekeken naar de opties op het gebied van huidverbetering?

  Permanente make-up
  PMU blijft maandenlang zitten en op deze manier kun je extra stijlvol de feestdagen ingaan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Als je ongelijke wenkbrauwen hebt, of je wilt ze meer vorm of volume geven, kun je gebruikmaken van de hairstroke-techniek.  Bij deze techniek worden met een naald kleine streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes. Het eind­resultaat zijn volle en naturel uitziende wenkbrauwen.  Ook wanneer je geen wenkbrauwhaartjes meer van jezelf hebt, kun je met de hairstroke-techniek een erg mooi en natuurlijk resultaat krijgen.
  Wil je liever een permanent lijntje onder of boven je ogen? Als je een eyeliner laat zetten, heb je op elk moment van  de dag sprekende ogen.

  Jouw huid terug in de tijd
  Voor een geweldige uitstraling wil je natuurlijk ook een mooie huid, en dat kan met Hyamatrix. Deze anti-ageing ­toverformule pakt onder andere rimpels, pigment en ­elastine aan. Bij de behandeling worden hyaluronzuur en matrixpeptides in de huid gebracht, maar bijzonder aan ­Hyamatrix is dat de werkstoffen veel dieper de huid ingebracht worden dan bij andere methoden, doordat de werkstoffen zó klein zijn gemaakt (nanotechnolgie), dat het effect veel langer zichtbaar blijft. Een botoxeffect, maar dan zonder injectie! Je kunt deze behandeling eenmalig ondergaan, maar voor het beste resultaat is een kuur aan te raden. De resultaten zijn echt geweldig!

  Individueel behandelplan
  Ben je op zoek naar een betrouwbare salon om jou klaar te stomen voor de feestdagen? Bij Pure Beautycare staat een persoonlijke klantbenadering centraal. Allereerst is er een uitgebreid intakegesprek waarin jouw wensen besproken worden.  Daarna wordt er een individueel behandelplan ­samengesteld, in combinatie met een productadvies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply