Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidveroudering? Draai de tijd terug!
  Rate this post

  Onze huid doet meer voor ons dan je misschien dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je huid je grootste orgaan is. Daarnaast beschermt je huid jouw natuurlijk tegen allerlei invloeden van buitenaf én je huid is een belangrijke warmteregelaar. Het is dus belangrijk dat je er goed voor zorgt.

  Met veel water drinken, goede bescherming tegen de zon en de juiste huidverzorgingsproducten ben je op de goede weg, maar je kunt niet voorkomen dat je huid veroudert of dat er bepaalde huidoneffenheden ontstaan zoals rimpeltjes, fijne lijntjes, littekens, wratjes of bultjes. Gelukkig is er wel steeds meer mogelijk om je huid te verbeteren.

  Liftend effect
  DAS plasmatherapie is een nieuwe én veilige methode bij huidveroudering of huidoneffenheden. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt de therapie op basis van plasmalicht. Er is geen direct contact met je huid, maar er ontstaat een kleine spanningsboog tussen de punt van de speciale plasmapen en je huid. Deze wordt puntsgewijs aangeraakt. Door de subtiele aanraking trekken de huidvezels samen en ontstaat er een liftend effect. Ook worden de diepere lagen van de huid gestimuleerd, waardoor meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Je huid wordt elastischer en steviger. Fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen aanzienlijk.

  Huidbehoefte
  Een groot voordeel van de behandeling is dat het apparaat een grote hoeveelheid verschillende instellingen heeft. Hierdoor kan iedere behandeling volledig worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en huidbehoeften. Ook wordt het zogenaamde plasma-effect telkens onderbroken door kleine pauzes, zodat je weefsel tijd krijgt om af te koelen. Hierdoor is de behandeling veilig en ontstaat er geen onnodige schade.

  Behandeling met micronaaldjes
  Een andere behandelmethode met een liftend én verjongend effect op je huid is Dermatude Meta Therapy. Na deze behandeling is ook gelijk resultaat zichtbaar. Daarnaast is de methode 100% natuurlijk en geheel pijnloos. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met dunne micronaaldjes. Deze naaldjes maken onzichtbare microperforaties in je huid. Je huid ziet de gaatjes als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd en het zijn precies die stoffen die je huid van binnenuit verjongen.

  Persoonlijke huidanalyse
  Adriana Chevallier biedt zowel de DAS plasmabehandeling als Dermatude Meta Therapy aan in haar kliniek. Ze vertelt: ‘Voor zowel de DAS plasmaliftbehandeling als Dermatude geldt dat tijdens een huidanalyse wordt bepaald of jouw huid geschikt is om één van de behandelmethodes te ondergaan. Je huid wordt uitgebreid onderzocht om zo de juiste behandeling te kunnen bepalen.’

  Vraag het Adriana Chevallier
  1. Hoeveel hersteltijd is er nodig bij de DAS plasmalift en een Dermatudebehandeling?
  Je huid heeft na de DAS plasmaliftbehandeling een aantal dagen hersteltijd nodig. Na een Dermatudebehandeling is geen sprake van hersteltijd.

  2. Hoelang duurt het voordat resultaat zichtbaar is na de behandelingen?
  De DAS plasmalift én Dermatude Meta Therapy geven direct resultaat. Afhankelijk van de conditie van jouw huid wordt bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

  Je kunt bij Clinique Chevallier onder andere terecht voor:
  – anti-rimpelbehandelingen met DAS
  – afslanken met cryolipolyse Bodywizard
  – definitieve ontharing met IPL en elektrisch
  – permanente make-up
  – acne-behandelingen
  – huidverbetering- en verjonging
  – voedingsadvies
  – Henna Brows en wimperlifting

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply