Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidveroudering hoeft niet!
  Rate this post

  De lichte dagen verwennen ons met warme zonneschijn, maar jouw huid ziet er nog uit alsof het herfst is: grauw, verslapt en met rimpels. Ga voor die zomerse en jeugdige look met mooie behandelmethoden en ver-zorgingsproducten met hoogwaardige werkstoffen!

  Schoonheidsengel

  Tijdens de Beauty Angel-behandeling wordt met lichtfrequentie gewerkt. Deze methode zorgt voor minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelma-tigere en strakkere huid. Eerst wordt je huid gereinigd. Daarna worden twee serums aangebracht, die de werking van de behandeling stimuleren. Je huid is nu klaar om aan het licht blootgesteld te worden. Je ogen worden afgeschermd ter bescherming voor het felle licht. Voor de beste resultaten is het aan te raden om de behandeling regelmatig en over een langere periode te ondergaan.

  Stralend met Oxygeneo

  Met de Oxygeneo-behandeling heb je binnen 15 minuten weer een stralende huid. Je huid wordt mild gescrubd en voorzien van actieve werkstoffen. Gelijktijdig wordt zuurstof naar het huidoppervlak geleid, waardoor de huid verbetert. Deze behandeling voelt aan als een heerlijk warme massage.

  Peel it away

  De Derma Peel Pro van Skeyndor is een intensieve behandeling waarin vijf peelingtechnieken worden gecombineerd. De huidverzorgingsproducten die in de behandeling worden gebruikt, dringen tot diep in de huid door. Door de peeling worden de buitenste huidlagen verwijderd en krijgen de huidvernieuwingscellen een boost. Hierdoor verminderen (expressie)lijntjes, rimpels en littekens en krijg je een mooie egale en vitale huid.

  Terug in de tijd met TriPollar

  Om de ouder wordende huid weer strakker en steviger te maken, zijn de TriPollar behandelingen ideaal. Doordat deze methode de collageenvezels laat inkrimpen, verminderen rimpels in je gelaat, hals, kin en wangen.

  Betoverende bindweefselmassage

  Met diepe intensieve bewegingen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Je huid raakt beter doorbloed en de conditie van je huid verbetert waardoor verzorgingsproducten beter kunnen worden opgenomen.

  Gratis huidmeting

  Voor een optimaal resultaat kun je diverse behandelingen ook in kuurverband bespreken. Vraag naar een persoonlijk behandelplan en ontvang een gratis huidmeting met het hightech huidanalyseapparaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply