Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidverstrakking nieuwe stijl
  Rate this post

  Wil je van je rimpels of slappe onderkin verlost worden, maar dan wel zonder dat er een naald of mes aan te pas komt? Dan is de Venus Swan de uitkomst! De Venus Swan zorgt ervoor dat met behulp van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen de huid een stuk strakker komt te staan!

  Radiofrequentie is niet nieuw en het verwarmen van de huid is al heel lang een populaire methode om voor een strakkere huid te zorgen. Door de temperatuur van de huid op deze manier te verhogen, zet je collageen in de huid uit, waardoor je huid vanzelf strakker komt te staan. Helaas is dit proces altijd tijdelijk en houdt het resultaat gemiddeld 4 dagen aan.
  Maar daarna komen de magnetische pulsen van de Venus Swan om de hoek kijken. Na de huidverstrakking zorgen de magnetische pulsen namelijk voor de huidverbetering op lange termijn door de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes en fibroblasten. Fibroblasten kun je zien als de fabriekjes van onze huid en zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine. Omdat collageen er minimaal 6 weken voor nodig heeft om aangemaakt te worden, is het maximale resultaat pas zichtbaar na drie maanden. Met minimaal vier behandelingen per jaar heb je een blijvend resultaat.

  Plaatselijke vetverbranding
  De Venus Swan behandeling zorgt niet alleen voor verstrakking in het gezicht en de hals, maar ook op de rest van het lichaam kun je mooie resultaten bereiken. De Venus Swan zorgt namelijk ook voor plaatselijke vetverbranding. Dat mag dan voor je wangen niet van toepassing zijn, maar voor je onderkin, bovenarmen, benen en buik des te meer!
  Wil je de vetverbranding optimaal stimuleren, dan is het belangrijk dat je huid voor langere tijd een temperatuur van 45 graden behaalt. Meestal doen dit soort behandelingen pijn, maar bij de Venus Swan is de warmte zelfs aangenaam. Deze behandeling maakt de vetcellen niet kapot, maar laat ze krimpen, waardoor je huid strakker wordt. Om ervoor te zorgen dat de vetcellen überhaupt kunnen krimpen, moet je ervoor zorgen dat de huid een langere tijd verwarmd wordt. Je moet er rekening mee houden dat je minimaal 10 minuten aan ‘vetverbranding’ doet! Ondanks dat de Venus Swan de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat je binnen een half uur een aantal centimeters hebt verloren, is deze behandeling niet bedoeld om er kilo’s mee af te vallen. Hij is voornamelijk bedoeld ter verstrakking van de huid, en het advies is dus eigenlijk om te starten nadat je bent afgevallen. Als kers op de taart.

  Kortom: de Venus Swan is dé oplossing voor huidverstrakking, contourverbetering voor gezicht, hals en lichaam, vetverbranding bij bodybuilders (om nog droger te worden qua vetpercentage) voor mensen die centimeters willen verliezen, voor wie gaat trouwen, voor alle huidtypen, mannen en vrouwen, ongeacht de leeftijd!

  Overige behandelingen
  Verder is Renate van Staveren gespecialiseerd in acnebehandelingen (vergoeding mogelijk door zorgverzekering), rosacea, couperose, pigmentbehandelingen, anti-aging, cosmeceuticals, fruitzuurpeelingen, nutricosmetics van LavieSage en 100% minerale make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply