Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Huidverzorging of huidverbetering?
  4/4 - (1 stemmen)

  Door de bomen het bos niet meer zien? In de cosmeticabranche zit je goed. Hier verdwaalt zelfs de best getrainde spoorzoeker. Allereerst moet je jezelf een vraag stellen: ‘Ben ik tevreden met mijn huid?’, en zo niet: ‘Wat wil ik eraan doen en bij wie?’ Ga je voor de korte of lange termijn?

  Ga niet af op mooie praatjes, foto’s en beloftes die niet nagekomen kunnen worden, simpelweg vanwege het feit dat de meeste cosmetica niet in staat is om door de huid te dringen en dus totaal geen zin heeft. Bovendien sluit die op lange termijn de huid af! Conclusie: huidverzorging is een willekeurig product opbrengen en dan maar hopen dat het product wat doet. Huidverbetering is een professionele huiddiagnose stellen en werken met een methode die door de huid ‘herkend’ wordt.

  Een actieve huid
  Studio Estetica werkt met natuurlijke dermocosmetica, oftewel cosmeceuticals. De eigenaar van Studio Estetica, Helma Duif, heeft ruim 20 jaar in Italië ervaring opgedaan in de huidtherapie, en is nu inmiddels alweer 10 jaar in Nederland. Helma heeft trainingen in heel Europa gevolgd met diverse merken en therapieën, certificeringen behaald in de meest uiteenlopende methodes om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat je alleen resultaat zult hebben met producten die op de lange termijn werken. Helma biedt geen apparatuur, geen ‘one night stands’ loze beloftes, maar werkt eraan om simpelweg iedere dag de huid dat geven wat hij herkent en direct naar de juiste huidlaag brengt om daar zijn werk te kunnen doen. Dag na dag, jaar na jaar een actieve huid behouden. Stralend, gezond en passend bij jouw leeftijd.

  Voor iedereen
  Dermophisiologique is 100% Italiaans en voldoet aan alle eisen om een huid zijn leven lang te kunnen ondersteunen. Het is voor iedereen: jong of oud, man of vrouw of puber. Het merk biedt gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ga voor kwaliteit en denk aan de lange termijn, want je huid heb je voor je hele leven. Je gaat toch ook niet naar de keurslager voor een plofkip? Uiteindelijk worden we allemaal oud, rimpels hou je niet tegen, maar voor de gezondheid van de huid kun je wel zorgen!

  Door goede informatie, transparantie en wetenschappelijk bewezen kwaliteit alsmede resultaat, kunnen Helma en jij samen de strijd aangaan tot huidverbetering! Studio Estetica. B-Clear!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply