Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidverzorging op een natuurlijke manier
  Rate this post

  Deze winter heb je heerlijk binnen genoten. Wel moet je toegeven dat je jouw huidverzorging een beetje hebt laten liggen. Bij de schoonheidssalon kun je terecht voor huidverzorging én voor ontspanning. 

  Jouw huid heeft in de zomer andere voeding nodig dan in de winter. Schoonheidsspecialiste Natascha Jansen kan je prima adviseren over bijvoorbeeld producten die het beste past bij jouw huid, waarmee je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Heb je last van een ‘probleemhuid’, zoals een huid met acne, rosacea of couperose? Dan is daar ook een passende behandeling voor. Natascha biedt diverse gezichtsbehandelingen, massages, manicure, visagie, waxen en aromatherapie. Je huid wordt mooier én je krijgt een heerlijke wellnesservaring!

  Natascha werkt zoveel mogelijk met natuurlijke producten. Voor huidverzorging gebruikt ze producten van het merk Lumineus Natural Cosmetics, die als hoofdingrediënt rijstkiemolie hebben. De producten bestaan voor maar liefst 97% uit natuurlijke werkstoffen. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de probleemhuid of de extreem gevoelige huid. Voor de ontharingsbehandelingen gebruikt ze hars op suikerbasis.

  Kan jouw huid wel wat extra aandacht gebruiken? Of ben je toe aan pure ontspanning?
  Bij Schoonheidssalon Natascha bereid je je huid optimaal voor op de zomer én heb je even een heerlijk moment voor jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply