Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hul jezelf in prachtige merken

  Als vrouw wil je er verzorgd en ­stijlvol bijlopen en dan het liefst in kleding die niet iedereen draagt.

  Als je op zoek bent naar mooie kleding van een goede kwaliteit, ga dan eens langs bij La Rêve Mode in Oud-Beijerland. In deze sfeervolle damesmodezaak is Annelies van Greuningen aanwezig om jou met veel aandacht en toewijding te adviseren over welke kleding en accessoires jou laten stralen. Haar advies is echt maatwerk en ze is dan ook pas tevreden als jij tevreden bent.

  Bij La Rêve Mode kun je terecht voor betaalbare mode, maar je vindt er ook kleding van het hogere segment.  De kledingstijl is te omschrijven als klassiek sportief: kleding die langer dan één seizoen meegaat en in tijdloze kleuren, zoals naturel, navy, zwart en wit. Annelies vindt het belangrijk om kleding, schoenen en accessoires te verkopen die uniek in hun soort zijn en waar niet iedereen mee loopt. Uniek en toch draagbaar!

  Altijd gezellig
  Eén van de kenmerken van La Rêve Mode is dat het een kleinschalige winkel is waar altijd gezelligheid te vinden is. Annelies heeft een groot aantal vaste klanten die geregeld langskomen voor nieuwe kleding én voor een gezellig praatje. Nieuwe klanten ontdekken haar winkel veelal door mond-tot-mondreclame. Bovendien schenkt zij heerlijke koffie, gemaakt van versgemalen Fairtrade koffiebonen in zeven smaken. Zo kun je tussen het passen door even heerlijk genieten van een kop verse koffie, of natuurlijk van een smaakvol kopje thee.

  Eerlijke handel
  Annelies streeft ernaar om steeds meer merken uit Europa in te kopen. Zo kan zij erop toezien dat de producten die zij verkoopt, geproduceerd zijn onder eerlijke omstandigheden. Zo verkoopt Annelies prachtige handgemaakte sandaaltjes van het merk BarlinS uit Menorca en heerlijke natuurlijke parfums, zepen en geurstokjes van het ­Italiaanse merk Acqua di Bolgheri.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply