Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hulp bij ‘spitsuur’ in de ochtend

  Iedere morgen weer diezelfde hectiek. Je staat nog niet onder de douche of de kids stuiteren alweer door het huis. En terwijl jij je snel aankleedt, een staart in je haar doet en twee gelijke wenkbrauwen probeert te tekenen, haal je twee ruziënde kinderen uit elkaar, moet je op zoek naar de lievelingssokken van je dochter en wordt er van je verwacht dat je het ontbijt en de lunchtrommeltjes klaarmaakt. Pfff…

  Wanneer je dan eindelijk op je werk aangekomen bent en een blik in de spiegel werpt, zie je tot overmaat van ramp ook nog eens dat de regen je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen over je wangen heeft verspreid. Wees eerlijk: wordt het niet hoog tijd voor permanente make-up? Je wint er ’s morgens tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde look.

  Niet van echt te onderscheiden
  Met de nieuwste technieken zijn gepigmenteerde wenkbrauwen nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij de hairstroketechniek worden niet van echt te onderscheiden wenkbrauwhaartjes gecreëerd om een natuurlijke, vollere en driedimensionale uitstraling te krijgen. Bij de ombretechniek wordt de hele wenkbrauw opgevuld, wat een zacht, poederachtig resultaat oplevert. De combi-techniek is het beste van beide werelden. Wanneer je hairstrokes aan het begin van de wenkbrauwen langzaam in de boog en staart van de wenkbrauw kunt laten overgaan in schaduw ontstaat een gedefinieerde, gepolijste look. Ook de lippen kunnen gepigmenteerd worden, van een lipliner tot full-lips, waarbij de lippen helemaal worden ingekleurd.

  Medische pigmentatie
  PMU-specialiste Sibel Gruber biedt ook medische pigmentatie (oftewel dermatografie). Dat is een vorm van permanente make-up die kan worden ingezet wanneer je te maken hebt met bijvoorbeeld haarverlies door een ziekte of aandoening. Ook kan pigment hersteld worden bij littekens of brandwonden en kan een tepelhof worden gecorrigeerd. Littekens worden door de behandeling niet alleen minder opvallend, maar ook soepeler en zachter, waardoor je meer bewegingsvrijheid krijgt.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Over The Beauty Club
  The Beauty Club is dé schoonheidssalon in Vlaardingen en omstreken waar je terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen door gediplomeerde schoonheidsspecialisten. De salon is gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Eigenaresse Sibel Gruber is huidspecialist en heeft haar opleiding tot PMU-specialiste gevolgd aan de gerenommeerde academie van Irma Hulscher. Sibel is lid van de NSGP, en omdat ze medisch schoonheidsspecialiste is, is haar salon gevestigd in een gezondheidscentrum.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply