Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hulp bij financiële problemen
  Rate this post

  Helaas is er in Nederland meer verborgen armoede dan iedereen beseft. Mensen lopen niet te koop met hun financiële problemen. Wanneer er vrienden of familie over de vloer komen, wordt alles uit de kast getrokken om een mooi beeld aan hen te tonen. Maar die kast – en de portemonnee – zijn vaak leeg. Of worden gevuld met spullen die eigenlijk niet gekocht hadden moeten worden. Met een lening. Van een postorderbedrijf.

  Programma’s als ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’ worden veel bekeken. Veel mensen denken dan: ‘Dat zal mij niet overkomen’. Maar het overkomt veel meer mensen dan iedereen denkt. Ongemerkt wordt er meer uitgegeven dan er ontvangen wordt. En dan komen ze binnen:
  de aanmaningen. Hoe ga je die betalen? ­Voordat de deurwaarder aan de deur komt? Of lopen de schulden dan verder op? Een helder overzicht maken van je inkomsten en uitgaven valt vaak niet mee. Het laten zien van mogelijke ­besparingen kan helpen om het je allemaal gemakkelijker te maken, zodat je je schulden terugbrengt en misschien ook geld overhoudt voor leuke dingen. Soms zit het hele probleem in jouw inzicht in je eigen inkomsten en uitgaven. Soms is er wat meer hulp nodig. Onze adviseurs helpen je bij het maken van een financieel plan, zodat je op een goede manier aan de slag kunt om je leven leuker te maken. Want aan het eind van iedere maand een week te kort komen, dat wil je toch niet? Wij helpen waar we kunnen. Ken je iemand die hulp nodig heeft? Of ben je dat zelf? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen. Discreet. Voor een scherp bedrag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply