Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hulp bij je goede voornemens?
  Rate this post

  Heb jij goede voornemens gemaakt voor 2017 en wil je dit keer echt dat je voor­nemen werkelijkheid wordt? Het is gelukkig niet te laat om te veranderen!

  Wil je werken aan jezelf, maar kom je er om de één of andere reden op eigen kracht niet aan toe, maak dan eens een afspraak met een haptotherapeut. Die kan door middel van gesprekken, oefeningen en aanrakingen ervoor zorgen dat je beter in contact komt met je lichaam en met je gevoel. Je leert zo de signalen die je lichaam geeft bewust te worden, te herkennen en te gebruiken. Zo creëer je een betere balans te tussen wat je denkt, voelt en doet. Het geeft je de mogelijkheid om verstand en gevoel met elkaar te verbinden. Wil je aan de slag met je goede voornemens? Kun je moeilijk ontspannen? Voel je je emotioneel uitgeput? Voel je je prikkelbaar, pieker je veel, slaap je slecht, heb je last van hoofdpijn, maagpijn of nek- en rugklachten? Voel je je benauwd? Heb je het gevoel dat je de ballen maar net in de lucht kunt houden? Kun je moeilijk ‘nee’ zeggen? Heb je last van (faal)angst? Heb je de neiging om meer voor anderen te zorgen dan voor jezelf? Dan zou het goed kunnen dat haptonomie iets voor jou is.

  Ben je nieuwsgierig geraakt? Neem dan gerust eens contact op met mij. Haptotherapie wordt door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Investeren in jezelf voelt als het beste voornemen voor 2017!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply