Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hulp thuis of op school
  Rate this post

  Is jouw kind vaak boos of verdrietig? Wordt het gepest? Heeft het een negatief zelfbeeld, leerproblemen of bijvoorbeeld faalangst? Er zijn allerlei redenen waarom jouw kind niet lekker in zijn vel kan zitten.

  Orthopedagoog Monique Severijnen gelooft erin dat als alle opvoeders (ouders en leerkrachten) hetzelfde willen en hun aanpak op elkaar af­stemmen, ze het resultaat verdubbelen. ‘Dan wordt 1+1 dus echt 4. Daarom werken we altijd met alle betrokkenen samen. Nog veel belangrijker is de inzet van het kind zelf en dat het zich verantwoordelijk voelt voor het leerproces. We kijken altijd terug met het kind, om te zien hoe ver het gekomen is en dat samen te vieren.’ 1+1=vier! biedt hulp bij allerlei opvoedings- en ontwikkelingsvragen. Voor kinderen met ­angsten, negatieve gedachten of gevoelens, of moeilijk gedrag, zowel thuis als op school. Kinderen die pesten of gepest worden. ­Kinderen die zich niet kunnen concentreren. Aan die kinderen biedt de praktijk hulp, indien nodig aangevuld met een onderzoek naar de achterliggende oorzaken en/of begeleiding voor ouders en school. 1+1=vier! begeleidt kinderen in de meest optimale omgeving.
  Soms is dat thuis of op school. Soms is dat de praktijkruimte aan de Kraaijenberg in Wijchen. Voor een behandeling is vergoeding door de gemeente mogelijk, na een verwijzing van huisarts of sociaal wijkteam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply