Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hulp van buiten helpt
  Rate this post

  En dan krijg je te horen dat je borstkanker hebt… Allerlei gedachten schieten door je hoofd: ‘Zal ik het overleven?’ ‘Moet ik echt een borst missen?’ ‘Hoe moet het dan met m’n werk?’ ‘Word ik kaal door de behandelingen?’ ‘Wat zal ik straks allemaal niet meer kunnen?’ enzovoort.

  Borstkanker raakt de kern van je bestaan. Je leven staat op zijn kop, en je naaste omgeving wordt er ook door geraakt. Je moet zelf de verschillende behandelingen doorstaan, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat! Het is helemaal niet zo’n gek idee om iemand in te schakelen die je kan helpen om beter om te gaan met de situatie. Ik kan mensen met alle verschillende fysieke problemen, psychische klachten en grote veranderingen in hun leven helpen. Samen met jou zorg ik ervoor dat je sterker zelfverzekerder en vol kracht in het leven van nu komt te staan. Lichaam, ziel en geest beschouw ik als één geheel,
  waarbij de afzonderlijke delen elkaar beïnvloeden. Ik leer je om op een eerlijke manier, zonder te oordelen, naar je huidige situatie te kijken. Daardoor wordt de situatie duidelijk en gemakkelijker. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en blijf je in je eigen kracht. Ik leer je om de situatie zachter te maken voor jezelf, om het negatieve om te buigen naar het positieve. Ik geef je handvatten om je dit eigen te maken. Hierdoor wordt het leven mooier, blijer en lichter. Bij dit proces geef ik ook healings. Dit doe ik door middel van handoplegging. Je neemt gekleed plaats op mijn behandeltafel. Dan ga ik je lichaam met mijn handen ‘scannen’.
  Ik voel meteen aan waar de knelpunten bij je zitten. Dan zorg ik ervoor dat je chakra’s weer goed kunnen doorstromen met zuivere energie. Daarbij maak ik je aura weer lichter. Ik breng ze weer in balans. Mijn doel is dat je je weer ­letterlijk en figuurlijk lichter gaat voelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply