fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hypnose voor beter herstel betere prestaties

  Heb je al eens overwogen om hypnose in te zetten om beter en sneller te herstellen als je ziek bent (geweest) of niet lekker in je vel zit?

  Hypnotherapie is een veilige manier om je te helpen je snel beter te voelen. Meer dan 90% van alles wat je doet, denkt en voelt, komt vanuit je onderbewuste. Zo houd je ook ­patronen en overtuigingen in stand die je niet dienen of, erger nog, in de weg staan om je goed te voelen. Meestal merk je dat zelf niet bewust.
  Hypnose is een manier om heel snel contact te maken met je onderbewuste. Door je onderbewustzijn instructies te geven díe dingen te doen die wél goed voor je zijn, kun je veel positieve veranderingen in gang zetten.

  Niet eng
  Hypnose is niet eng. Je blijft bewust van je omgeving, houdt zelf de controle en kunt op elk gewenst moment terug naar je normale manier van denken. Je krijgt zelfs meer controle over je probleem. Je zult nooit dingen doen die je niet wilt doen en wordt altijd weer ‘wakker’. Als je in een boek verzonken bent of helemaal in een film opgaat, ben je ook in een staat van hypnose, en dat herken je vast wel!

  Breed inzetbaar
  Hypnose is breed inzetbaar. Het kan onder andere gebruikt worden voor herstel bij ziekte of blessures, pijnklachten, stress, burn-out, negatieve emoties, slaapproblemen, angsten, afvallen en psychische problemen, maar ook om prestaties te verbeteren.

  Kinderen, volwassenen en sporters
  In mijn praktijk behandel ik volwassenen en kinderen. ­Voordat ik begin met behandelen, neem ik ruim de tijd om je te leren kennen en het probleem goed in kaart te krijgen. Het is bijzonder om te ervaren hoe kinderen snel en effectief van allerlei angsten bevrijd raken en beter in hun vel komen te zitten. Ook (top)sporters vinden hun weg naar mijn praktijk. Door middel van verschillende technieken gaan zij met behulp van hypnose beter presteren en sneller herstellen van blessures. Die éne techniek die ze nog net niet goed beheersen, kan door middel van sporthypnose gemakkelijk en snel in hun lijf én hoofd opgenomen worden. Daarnaast kun je bij mij terecht voor het virtuele maagbandprogramma. Dit is een volledig programma waarbij mensen met overgewicht met behulp van hypnose vrijwel moeiteloos hun streefgewicht behalen en behouden.

  Hypnotherapie wordt in mijn praktijk altijd gecombineerd met Sensi Plus-therapie. Mijn ervaring is dat als lichaam en geest goed in balans zijn, de hypnotherapie veel beter werkt dan wanneer dat niet het geval is. Indien nodig combineer ik de therapie met IEMT (integral eye movement therapy), een heel krachtige techniek waarbij je snel een vervelende herinnering en/of gevoel kunt loslaten.

  Wil je je snel beter voelen? Maak dan een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply