Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hypnose: de sterkste tool die je hebt
  Rate this post

  Hoewel er inmiddels veel mensen de stap nemen om via hypnose hun angsten en/of problemen aan te pakken, zijn er ook nog wel mensen die twijfelen over het in hypnose gaan. Hoe denk jij daarover?

  Eigenlijk elke vorm van hypnose verwijst naar zelfhypnose, een natuurlijke staat van ons bewustzijn waarbij lichaam en geest ontspannen zijn en waarbij je wel de controle blijft houden maar erg geconcentreerd bent. Deze staat van bewustzijn is je eigenlijk helemaal niet vreemd, maar heb je ook als je dagdroomt, mediteert of nog simpeler: als je helemaal in een boek of film ‘zit’.

  De sterkste tool
  Echte hypnose gaat direct naar de oplossing en is de sterkste tool die je gewoon in je hebt en waarmee je resultaten kunt bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield. ‘Jij, je beste ik’.
  Wat is er allemaal mogelijk met hypnose? Veel. Erg veel. Je kunt met je psyche veel meer dan je denkt te kunnen. Elke dag weer zorgen de cliënten voor het bewijs hiervan. Stel je dat maar eens voor!

  Zo simpel kan het
  De ideeën die bestaan over hypnose worden veelal bevestigd en gecreëerd door datgene wat je vaak tijdens shows ziet, maar zo simpel kan het dus eigenlijk wel, als je goed luistert en de hypnotiseur volgt bij datgene wat hij je suggereert. Geen controle? Je hebt altijd het recht om te doen wat je wil doen. De hypnotiseur kan je vragen om 10 dingen te doen en uiteindelijk beslis je zelf misschien om er maar 8 te doen, terwijl je de keuze hebt om alle 10 dingen te doen. Jij bepaalt zelf hoe diep en in welke mate je in hypnose zult gaan. Dat bepaalt dan ook het uiteindelijke resultaat.

  Patronen veranderen
  Tijdens echte hypnose heb je de gelegenheid om in je onderbewustzijn de ingesleten patronen die je belemmeren (roken, eten, angsten, onrust en stress enzovoort) te veranderen en je in zeer korte tijd weer op weg te helpen. We zien het onderbewustzijn als dat deel dat alle onvrijwillige functies, de emoties en de gewoonten inzet en in stand houdt. Hoewel die patronen er lange tijd over gedaan hebben om in je onderbewustzijn vast te komen zitten, is het praktisch mogelijk om met een knip van de hypnotiseur zijn vingers die belemmeringen op te heffen. Echte hypnose is echt de snelste, eenvoudigste en meest effectieve manier om permanente verandering in je leven te bereiken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply