fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • I Love beauty

  Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vindt de 3e editie van I Love Beauty plaats. In de Jaarbeurs in Utrecht zal dan weer 7000 m2 gevuld zijn met alles op het gebied van beauty en fashion.

  Bij het binnentreden van de grote beurshal waan je jezelf als vrouw al gelijk in een walhalla. Vele stands van vele verschillende merken en producten bieden een keur aan verscheidenheid op het gebied van beauty. En naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen, kun je bij sommige stands tevens kijken naar demonstraties, een behandeling ondergaan of de nodige adviezen krijgen.

  Workshops
  I Love Beauty kenmerkt zich niet alleen door de vele stands, maar wil ook educatief zijn voor haar bezoekers op het gebied van beauty. Zo zijn er vele workshopruimtes gebouwd waar er verschillende workshops plaatsvinden met uiteen­lopende onderwerpen over beauty en fashion. In de vrij toegankelijke Main Area staan op beide event­dagen vele bekende Nederlandse beauty- en fashiondeskundigen. Zij geven hier lezingen en demonstraties, en er zijn ook verschillende shows.

  Happy Food
  Naast de Main Area is de grote food-area Happy Food gesitueerd. Op het sfeervolle terras van food&beverage concept Neyver vindt de bezoeker een assortiment waarbinnen lokale leveranciers en authentieke ‘vers’-bereiding een hoofdrol vervullen. Lokale zoetigheden zoals de ‘spoorpunt’ en ‘domtorentjes’ worden afwisselend in het assortiment gevoerd. Maar ook verse salades, rijkelijk belegde broodjes, soepen en zelfgemaakte ice tea staan op het menu. Het is dé plek op I Love Beauty om even heerlijk bij te kletsen en weer energie op te laden voor de volgende ronde inspiratie!

  Kortom: I Love Beauty is een event waar van alles te beleven is en is dus het mooiste dagje uit met je vriendinnen, zus of moeder!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply