Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • I need vitamin sea
  Rate this post

  Zomer: de ultieme periode om bij te komen en jezelf op te laden met nieuwe energie. Haal jij ook het optimale uit jouw vakantie? De zomer betekent genieten van een wel­verdiende vakantie. Daarnaast zijn deze paar dagen of weken vrij uitstekend geschikt om jezelf weer op te laden met nieuwe energie voor de rest van het jaar. Toch is het vaak lastig om jezelf volledig los te koppelen van het dagelijks leven. Helaas is stress ook tijdens de vakantie een boosdoener.

  Er is niets fijner dan optimaal te kunnen genieten van de zon, de zee en het strand en volledig uitgerust terug te komen. Blijft het druk in jouw hoofd? Debbie Coaching en Massage helpt je te ontspannen. Door middel van NLP-coaching, ademsessies en massages breng je je lichaam en geest in balans. Dit zorgt voor rust, ruimte en een ontspannen geest en lichaam. NLP-coaching en de ademsessies zorgen ervoor dat je alle negatieve energie uitblaast en je positieve energie tot je neemt. Wensen en doelen worden duidelijk zichtbaar en het concentratievermogen verbetert. Een massage versoepelt de spieren en het bindweefsel zorgt voor ontspanning en het verwijderen van stress.

  Debbie Coaching en Massage maakt gebruik van deze verschillende technieken en heeft ruime ervaring met burn-out en stress­gerelateerde klachten. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en ervaar het ultieme vakantiegevoel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply