Rate this post
 • I show up
  Rate this post

  Ik heb een mede-onderneemster aan de telefoon. Ze vertelt haar verhaal. De afgelopen dagen waren turbulent. Er gebeurden allemaal dingen die gekoppeld zijn aan oude levens. Ik ken haar aardig en voel de storm aan emoties die zij voelt. Ook krijg ik duidelijk een boodschap mee: vertel over de Tzolkin en pak de andere tellingen erbij.

  ‘Mag ik je volledige geboortedatum?’, hoor ik mezelf vragen. En direct erachteraan: ‘Ik bereken nu je zielsmissie. dat doe ik anders nooit. Maar iets in me zegt dat ik dat nu moet doen.’

  Ik vertel haar dat er in de Tzolkin eigenlijk vier tellingen zijn: voor je leven nu, voor je zielsmissie, voor je karmische stukken en voor de trillingsverhoging die nu gaande is, ofwel de ‘nieuwe aardefrequentie’.

  Terwijl ik haar zielsmissie bereken en uitleg wat die zegt, voel ik de tintelingen over mijn lijf lopen. Angst en blijdschap wisselen elkaar in snel tempo af. Dan bemoeit mijn hoofd zich er mee: Ik wil niet weer als heks weggezet worden. Ik probeer al jaren alles wat ik doe als iets normaal aards neer te zetten. Ik wil niets zweverigs doen, bang voor wat anderen denken, bang voor wat er gebeurd als ik me openstel voor de kracht die ik in verbinding voel.

  Maar ze veroordeelt me niet. Ik voel haar energie zakken van haar hoofd terug in haar lichaam. Ze voelt weer, geeft ze aan. Ze zegt: ‘Hier moet je veel meer mee doen, ik zie jou voorbij je masker.’

  – Eline

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply