4/4 - (7 stemmen)
 • Ideeën voor een stijlvolle zomer
  4/4 - (7 stemmen)

  Ben jij al klaar voor de zomer? Of valt er nog wel wat te wensen? Geen nood: op deze pagina’s staan ­behandelingen waarmee je jezelf helemaal ­summerproof kunt laten maken!

  MicroZone-behandeling
  Wil jij dat er een keer goed naar je huid wordt gekeken? Je kunt bij ons terecht voor speciale korte maar krachtige schoonheidsbehandelingen voor jouw gezicht. Dermalogica heeft hiervoor speciaal een ­‘MicroZone Treatment’-behandeling. MicroZone ­treatments zijn korte no-nonsense behandelingen van 20 minuten die voor jou snel resultaat opleveren. Deze behandelingen zijn onder andere voor de vette en verstopte huid, ontstoken of geïrriteerde huid. Hiermee krijgt jouw gezicht een snelle oppepper. Ook ideaal voor mannen!

  Wimperextension
  De extensions zijn gemaakt precies zoals je natuurlijke wimperhaar, met een vollere aanzet aan de basis dat geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. Niet van echte wimpers te onderscheiden!

  Zijn jouw voeten summerproof?
  Met de cosmetische voetverzorgingslijn van OPI ­kunnen wij uiteenlopende soorten service ­aanbieden, van de meest simpele behandeling tot een zeer luxe wellness-ervaring.
  De zes Pedicure by OPI-producten bieden, met de beste natuurlijke extracten en etherische oliën, een ontspannende en weldadige ervaring, met een verfrissende werking voor lichaam en geest. Aansluitend kunnen we je nagels lakken in een door jouzelf gekozen kleur, of laat je teennagels lakken met een van de 90 gelcolors die wij hebben. De gelcolor is meteen droog en blijft op teennagels tot wel 6 weken mooi glanzend zitten!

  Mooie handen en nagels
  Beauty Masters zorgt voor mooie handen en stevige, natuurlijk ogende nagels. Bij een manicure leggen wij de nadruk op de verzorging van de natuurlijke ­nagel, ­nagelriemen en de handen. Na een manicurebehandeling zijn jouw handen en ­nagels intens verwend en weer in topconditie. Voor een nagelversteviging of -­verlenging heb je de keuze uit twee mogelijkheden: met acryl of gel. Ook ‘French manicure’ behoort tot de mogelijkheden. JE nagels ogen zeer natuurlijk. Met Gelcolor van OPI heb je wel twee tot drie weken mooi uitziende nagels.

  Huidverjonging met SEYO TDA
  SEYO TDA is een nieuwe, niet-invasieve huid­verjongingsmethode. ‘TDA’ staat voor ‘Transdermal Application’. Door TDA worden de huidcellen en de werkzame stoffen geactiveerd. TDA werkt niet aan de oppervlakte, maar diep in de huid. Het is wetenschappelijk bewezen dat de zuurstof en de werkzame stoffen de diepe huidcellen bereiken, hoe de cellen zich openen en sluiten en dat de werkzame stoffen hun werk doen. Met SEYO TDA wordt de huid niet eens aangeraakt, omdat de jetstream van zuurstof de diepere onderhuidse lagen bereikt. Dus geen pijnlijke en huiddoorborende behandelingen of facelift met verlies van de karakteristieke persoonlijke uitstraling, maar toch een stralend verjongde huid!

  Jouw schoonheidswensen staan bij ons centraal
  Onze specialisten geven jouw eigen natuurlijke schoonheid de allermooiste natuurlijke uitstraling! Wij zien je graag in een van onze prachtige lounges voor mooie natuurlijk ogende nagels, verzorgde handen, verzorgde en ontspannen voeten, schitterende make-up, een open blik, geweldige oogopslag en een gezonde, gladde, soepele en verjongde huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply