Rate this post
 • ‘Ieder kind is welkom’
  Rate this post

  Op dagen dat je werkt, wil je je kinderen met een goed gevoel en een gerust hart naar de opvang brengen. Zodat je de zorg echt even kunt loslaten om je volledig op je werk te kunnen storten. Kindercentrum Bzzzonder Aan de Bosrand (in Ede) biedt opvang op iedere manier die je maar kunt bedenken aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuterbelevingsschool. Kindercentrum Bzzzonder spreekt echter over ‘opvang en meer…’

  ‘Ik lust geen soep met bleekschilderij’
  Soep, pasta, rijst, nasi en stamppotjes! Samen met de kinderen worden er heerlijke ­mmmaaltjes bereid. Rond etenstijd gaan de kinderen, de pedagogisch medewerkers én de ouders samen aan tafel om ervan te smullen. Een gezellig moment waarop de dag wordt doorgesproken, de kinderen rijkelijk gecomplimenteerd worden met de smakelijke maaltijd en waarna je als ouder relaxed thuiskomt omdat er niet meer gekookt en opgeruimd hoeft te worden!

   ‘Ze is niet gehandicapt, ze heeft droom van Down’
  Wat een parel van een uitspraak door een zevenjarig meisje dat naar Bzzzonder gaat. Over wie ze het had? Over een ander kind dat ook naar de opvang van Bzzzonder gaat. Zoals je leest: een kind met ‘droom van Down’. Bij Bzzzonder is ieder kind welkom! Ook wanneer een kind andere of extra zorg nodig heeft. Bij Bzzzonder wordt er gekeken naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.

  ‘Op de BSO doen we veel leukere dingen dan thuis’
  Voor kinderen in de basisschoolleeftijd worden er veel activiteiten georganiseerd. Tijdens de BSO, maar ook buiten BSO-tijden om. Bouwdorp bijvoorbeeld: een week lang timmeren, zagen, schilderen en bouwen net zo lang totdat er een echt kasteel staat! Een heel dorp zelfs! Of op Expeditie. Dat is een zomerkamp waarbij de kinderen natuurlijk in tenten slapen, nieuwe vrienden maken, spelletjes doen en lekker de hele dag buiten vertoeven… Ook kinderen die geen gebruik maken van de opvang van Bzzzonder, zijn van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen.

  ‘Kijk mama, zelf mijn haren geknipt’
  Was een asymmetrisch kapsel niet hetgeen je in gedachten had voor jouw zelfstandige peuter die blijkbaar al veel beter kan knippen dan je ooit kon vermoeden? Geen probleem! Bij Bzzzonder Aan de Bosrand komt de kapper gewoon aan huis! Niet alleen voor enthousiaste peuters met een sterk trendsettend gevoel voor styling; nee, voor álle kinderen die tijdens de opvang wel van een nieuwe coupe voorzien willen worden. Scheelt jou als drukke ouder een hoop tijd en heisa op je vrije dag. En dat betekent dus extra tijd om samen te knutselen, te plakken en te knippen.

  ‘Ik heb een dropje uit het ­konijnenhok opgegeten’
  Dát proberen ze bij Bzzzonder te voorkomen door samen met de kinderen hun eigen Bzzzonderkonijntjes te verzorgen. Niet iedere ouder heeft tijd en behoefte aan een huisdier, terwijl veel kinderen dolgraag een eigen beestje zouden willen hebben. Nu ervaren ze toch hoe het is en wat er zoal komt kijken bij de verzorging van dieren. Samen het hok verschonen, iedere dag vers voer en water voor de kleine pollewopjes, veel knuffels en uitleg dat die kleine keuteltjes écht geen dropjes zijn. Nee, je hoeft ook niet te proeven; het zijn écht geen dropjes.

  En meer…op de website
  Coach Melany Pinchetti van Bzzzonder Aan de Bosrand geeft aan dat dit slechts enkele voorbeelden zijn van hetgeen er zoal wordt georganiseerd. Op de (spiksplinternieuwe) website kun je terecht voor nog meer informatie. www.bzzzonder.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply