Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ieder mens is uniek
  Rate this post

  Karin den Boer is freelance fotograaf en gastdocent fotografie en beeldende kunst. Haar interesse voor mensen combineert ze met haar werk als portret- en documentair fotograaf. Het is voor haar altijd weer een uitdaging om een goede portretfoto te maken. Ieder mens is uniek en daarom fotogeniek. Ze neemt ruim de tijd voor een fotoshoot en vindt het belangrijk dat het model zich goed voelt en dit ook uitstraalt.

  Naast haar werk als fotograaf geeft Karin gastlessen op basisscholen en het voortgezet onderwijs, en houdt ze zich bezig met naschoolse projecten voor kinderen. Voor volwassenen verzorgt zij workshops en lezingen over hedendaagse fotografie.
  Tijdens haar workshops en lezingen wil ze volwassenen en kinderen zoveel mogelijk inspireren en laten kennismaken met alle aspecten van fotografie. De onderwerpen voor haar vrije werk zoekt ze meestal in de directe omgeving. Dit zijn vaak langlopende projecten, die betrekkingen hebben op Zeeland, zoals een fotoshoot met Zeeuwse klederdracht in combinatie met eigen kleding (zie foto).

  Een ander project was het Zeeuwse Boekenweekgeschenk, een documentaire in tekst en beeld over de suikerbietencampagne. En onlangs heeft ze een fotoprentenboek uitgeven, gebaseerd op een Zeeuwse sage, ‘Het spookhuis van Veere’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply