fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ieder moment de perfecte look

  Laat geen gelegenheid voorbijgaan door uren voor de spiegel te staan omdat het jurkje dat jij zo graag aan wilt niet matcht met jouw lichte huidskleur. Met spray tanning creëer je in no-time de perfecte look!

  Er zijn lotions die al kleur op de huid ontwikkelen in minder dan één uur, maar vraag naar de mogelijkheden, want ieder huidtype vereist aandacht, zodat de juiste kleur bepaald kan worden: kiezen wij voor een koelere of juist warmere kleur? Lotions met een koelere olijfkleurtoon zijn geschikt voor alle huidtypes, maar met name voor de huid met te veel warmte of een iets bruinere of rode toon. De lotions zijn erg mooi bij licht, donker of kastanjebruin haar en donkerblond haar.
  De actuele trend van afgelopen zomer op het gebied van spray tan lotions is het mixen van de diverse kleurtonen, en dit kan zeker in de herfst en winter nog doorgevoerd worden. Wij noemen ze ‘cocktailmenu’s’. Vraag naar de mogelijkheden die de salon kan bieden, passend bij jouw huidtype. Hieronder een tweetal mogelijkheden:
  – Here Comes The Bride. Dit is een ideale, in honing gedoopte gloed voor bruiden, of voor diegenen die de perfecte tint van een natuurlijke kleur willen.
  – Dare To Be Dark. Deze rijke, fluweelachtige chocolade-tan ziet er fantastisch uit op mensen met van nature een donkere huidskleur.
  Creëer de perfecte huidskleur voor alle gelegenheden. Wil je stralen en er gekleurd uitzien in je avondjurk of feest? Laat je spray tannen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply