fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Iedere dag is een feest!

  Opgroeien bestaat uit ontdekken, ­proberen, leren, vallen en weer opstaan en natuurlijk ook zorgeloos spelen. Dat kan iedere dag, maar op een ­feestdag is het extra leuk om als kind nieuwe ervaringen op te doen.

  Als jouw kind naar een kinderdagverblijf gaat, heb je verwachtingen en eisen over de standaard opvang. Daarnaast is het leuk als jouw kind kennismaakt met nieuwe activiteiten en feestdagen. Bij kinderdagverblijf De Droomboom zit je kind dan goed! Maaike Meijer: ‘We besteden het hele jaar door aandacht aan allerlei nationele feestdagen, zoals de nationale modderdag en het nationale voorleesontbijt. Het is voor de kinderen leuk én leerzaam om op deze manier kennis te maken met nieuwe activiteiten en hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Daarnaast vinden wij het leuk om hen algemene kennis over de achtergrond van (religieuze) feestdagen mee te geven. Zo vieren we kerst, Halloween en carnaval.’

  Eten uit eigen groentetuin
  ‘Naast het vieren van feesten, besteden we aandacht aan de natuur en gezonde voeding. Eén keer in het jaar gaan we met alle kinderen de groente en aardappels uit onze eigen groentetuin eten. De kinderen leren hierdoor meer over de natuur en natuurlijk is het extra lekker om je eigen verbouwde groente te eten!’, vertelt Maaike enthousiast.

  Kinderdagverblijf De Droomboom is een particulier kinderdagverblijf dat op verantwoorde wijze opvang biedt aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar, gedurende 5 dagen per week tussen 07.00 en 18.00 uur. De kinderen worden begeleid en verzorgd door gekwalificeerde leidsters. Er kan binnen en buiten veilig worden gespeeld, waarbij de kinderen een uitgebreid aanbod tot hun beschikking hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply