Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Iedere uitvaart anders & uniek
  Rate this post

  Persoonlijk afscheid neemt van jouw dierbare, op een manier die bij jou past. Dat is belangrijk. Een karakteristiek afscheid voor de over­leden persoon. Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen manier. Hoe jij ook in het leven staat en welke visie jij ook hebt. Een persoonlijk afscheid helpt bij de verwerking van verlies. Het geeft houvast voor de toekomst en markeert een nieuw begin.

  Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende ­gebeurtenis. Op een moment dat de emoties van het afscheid de boventoon voeren, moet je naast allerlei ­algemene zaken ook de uitvaart regelen. Mirjam Hamoen van Yarden & Mirjam ondersteunt jou hierin graag. Samen met haar team regelt, verzorgt en begeleidt Mirjam uitvaarten, op een persoonlijke en bijzondere manier. Het team is er trots op dat zij mensen van dienst kunnen zijn in alle disciplines binnen de uitvaart en dat alles in eigen beheer is, waardoor zij snel kunnen schakelen

  Persoonlijk en waardig
  Wanneer Yarden & Mirjam de uitvaart voor jou verzorgt, zetten zij zich ten volle in om het afscheid een persoonlijk karakter te geven. Zij bieden dan ook geen standaard pakket. Ze luisteren naar jouw wensen en voeren deze nauwkeurig uit, zodat de uitvaart een unieke en persoonlijke gebeurtenis wordt. Daarbij vinden ze het belangrijk dat je als nabestaande, als je dat wil natuurlijk, zoveel mogelijk deelneemt aan het afscheidsproces. Bijvoorbeeld door samen de laatste verzorging te doen, muziek uit te zoeken of tijdens de uitvaart te spreken. Mocht je daar niet toe in staat zijn, dan neemt Mirjam het met alle liefde over. Zo zorgen jullie met elkaar voor een mooi en waardig afscheid.

  Uitgebreide mogelijkheden
  Een uitvaart is bijzonder als de persoon naadloos aansluit in het afscheid wat er omheen gecreëerd is. Yarden verzorgt de meest prachtige uitvaarten. Zo werd bijvoorbeeld een man die altijd in de paardenwereld heeft gezeten, met een koets en paarden begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ook is een man in zijn eigen tuinhuisje opgebaard, een man die altijd op zijn volkstuinencomplex geleefd, getuinierd en gebivakkeerd heeft. Maar ook worden er uitvaartplechtigheden uitgevoerd op de trouwlocaties van die personen of locaties waar men altijd familiefeesten houdt. Bij Yarden & Mirjam kun je dus terecht voor zowel een hele eenvoudige, mooie, intieme uitvaart tot een uitvaart met een loopkoets waarop de kist van een oma staat die door de kleinkinderen lopend naar het crematorium wordt begeleid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply