Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Iedere uitvaart rustgevend en liefdevol
  Rate this post

  Afscheid nemen van jouw dierbare, op een manier die bij jou past. Voor velen heel vanzelfsprekend, maar soms moeilijk vorm te geven. Hoe fijn is het dan als je tegen iemand aan kunt leunen, die jou het ­gevoel geeft dat al je wensen vormgegeven kunnen worden, en hoe fijn is het als die persoon tegelijkertijd rust uitstraalt?

  Van iemand afscheid nemen is voor iedereen een ingrijpende en moeilijke gebeurtenis. Er wordt van je verwachtdat je op het hoogtepunt van je emoties belangrijkebeslissingen neemt. Sommige keuzes moeten onmiddellijk gemaakt worden en andere keuzes kunnen op een later tijdstip genomen worden. Désirée Meisenbourg wil hierbij graag helpen. Het is haar aard om mensen te ondersteunen op een natuurlijke manier. Zonder dat mensen zich opgejaagd voelen, weet zij de juiste snaar te raken en gaandeweg de periode naar het afscheid toe worden er keuzes gemaakt waar iedereen een goed gevoel bij heeft.

  Eigen en vertrouwd
  Wanneer Yarden & Meyer samen met jou de uitvaart mag verzorgen, worden er altijd keuzes in samenspraak gemaakt. Het begint bij de laatste verzorging, waarbij Désirée de familie altijd uitnodigt om samen op een liefdevolle manier voor de laatste keer hun dierbare te wassen met de eigen verzorgingsmiddelen en aan te kleden, geheel passend bij de manier die de familie wenst. Hoe fijn is het om zelf te mogen bepalen hoe het haar of de make-up verzorgd moet worden? Wie anders dan de familie zelf weet dit het beste? Vanzelfsprekend ondersteunt Désirée hierin, maar het moet wel eigen voelen. In een vertrouwde omgeving is je veilig voelen om je eigen emoties te kunnen tonen heel belangrijk. De invulling van de plechtigheid is daar een onderdeel van. Met muziek en beelden kan een mooi eerbetoon aan een dierbare gestalte worden gegeven. Waar nodig ondersteunt Yarden & Meyer hierin, bijvoorbeeld op het gebied van het maken van een presentatie, volledig in harmonie met de muziek. Het testen van het geheel bij het crematorium of de begraafplaats wordt uit handen genomen, waardoor de familie zich geheel kan focussen op de juiste woorden om uiting te geven aan de band die er tussen de dierbare en de familie was.

  Afscheidswensen
  Bij leven en in volle gezondheid kunnen er al keuzes gemaakt worden voor als het ooit zover is. Mooie diensten en samenkomsten worden vaak bij leven al georganiseerd. Er is tegenwoordig zoveel te kiezen. Een afscheid op een dierbaar plekje, een samenkomst in de avonduren omdat je een avondmens was, een feest om het leven te vieren, oneindig veel mogelijkheden waar je vaak niet bij stilstaat en die wel degelijk mogelijk zijn. Heel intiem of bijzonder uitbundig: het kan allemaal.Hoe mooi is het om daar bij leven al bij te kunnen stilstaan? Het organiseren van het ultieme afscheid dat zo dicht bij je eigen zijn ligt en daarmee verweven is. Een logisch vervolg op een voltooid leven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply