Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Iederéén heeft goede voetzorg nodig
  Rate this post

  Sta je er weleens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Je voeten zijn in goede handen bij een professionele pedicure.

  Je kunt bij de pedicure langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.
  Vrij nieuw in de pedicurebranche is de opleiding Rijks Erkende Medisch Pedicure. Deze verleent, zoals de naam al doet vermoeden, voetzorg aan risicopatiënten en is opgeleid om voeten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen en bevindingen terug te koppelen aan het aanpalende behandelteam. Iemand die bijvoorbeeld een behandeling voor kanker ondergaat, kan te maken krijgen met bijwerkingen aan de nagels en huid van de voeten. Als Medisch Pedicure is Claudia Matthijssen-Willemen ook opgeleid tot OVV en GVV ­(Oncologisch & Geriatrisch Voetzorgverlener). Het is van belang om te weten dat de lichamelijke weerstand in een bepaalde periode van de behandeling laag is, omdat bepaalde hande­lingen dan niet verricht mogen worden. Wil jij ook het beste voor jouw voeten? Neem dan contact op met Pedicure Praktijk Roosendaal!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply