Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Iedereen heeft 20 minuten over (ook jij!)
  Rate this post

  Komt één van de onderstaande uitdagingen jou bekend voor? 1. Eind december heb jij je voorgenomen om jezelf een fitte leefstijl aan te meten. Maar nu het voorjaar al aangebroken is, is er nog steeds niets van deze fitte voornemens terechtgekomen. De oorzaak: jij rent jezelf elke dag een slag in de rondte: naar je werk, de school van je kinderen, je vriendinnen en de supermarkt. Maar ‘geen tijd hebben’ is voortaan geen excuus meer om niet te sporten! 2. Sporten: om eerlijk te zijn, is het nooit echt je grootste hobby geweest. Het idee van urenlang zwoegen in de sportschool klinkt voor jou als een waar rampscenario, waardoor je alles wat te maken heeft met ‘sporten’ vermijdt. Toch wil jij in vorm komen, het liefst met zo min mogelijk inspanning!

  Uiteraard begrijp jij dat sporten gezond voor je is. Maar je komt er gewoon niet aan toe. Er zijn immers genoeg andere dingen die eveneens je aandacht vragen. Het lijkt je geweldig: een work-out die binnen een mum van tijd voorbij is, en tegelijkertijd effectief genoeg is om ál je spiergroepen mee te trainen. Je ziet het plaatje van een strak en slank lijf al wel helemaal voor je. Maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar? Goed nieuws: deze manier van sporten bestaat. Met één work-out van 20 minuten merk je dat je spieren sterker worden, en dat jouw uithoudingsvermogen een flinke boost krijgt. Nog mooier: één keer per week trainen is genoeg. Het is heus: om fit en vitaal te worden, hoef je écht niet elke dag intensief te trainen.

  Hoe werkt het?
  Tijdens een bodytec training krijg je een impuls van het systeem. Deze impuls is lichaamseigen. Het miha systeem geeft als het ware eenzelfde impuls af als dat het brein doet. Jouw lichaam herkent niet het verschil en zal dus ook met een impuls van het miha systeem de spieren laten aanspannen. Het grote verschil zit in het feit dat het miha systeem harder de spier kan laten aanspannen dan dat jouw brein dat kan, wat uiteindelijk tot een intensieve work-out leidt. De impulsen leveren weerstand op de acht grote spiergroepen van je lichaam terwijl je je oefeningen doet. Je kunt het vergelijken met het gevoel wanneer je probeert te lopen in een golfslagbad. Dan zijn je bewegingen, vanwege de weerstand, ook trager en moet je er meer moeite voor doen.

  Minder tijd, meer resultaat!
  Misschien gaan er nu gedachtes als ‘Hoe ga ik dit volhouden?’ door je heen. En dat is logisch dat je dat denkt, omdat je van jezelf misschien weinig discipline hebt om te sporten. Maar omdat je een persoonlijke begeleiding krijgt, en steeds traint op afspraak, heb je altijd een goede stok achter de deur. Daarbij ben je elke keer maar twintig minuten kwijt oer training. Ook al heb jij een héle drukke agenda; er is dus áltijd wel een gaatje te vinden voor je work-out. Ben jij juist wel een fanatieke sporter? Bodytec is een sport die je er prima naast kunt doen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld als hardloper meer spierkracht wilt hebben, zodat je betere prestaties kunt leveren.

  Handje hulp
  Natuurlijk snap jij dat je zélf in actie moet komen om weer strak, fit en slank in je vel te komen. Maar een handje hulp is altijd mooi meegenomen. AllwaysFit biedt jou een efficiënte krachttraining waarmee je in 20 minuten per week al je spiergroepen kunt trainen. Doordat de training kort én krachtig is, kun je het gemakkelijk combineren met je drukke agenda. Genoeg tijd dus voor je werk, gezin en huishouden. AllwaysFit is gespecialiseerd in zowel één-op-één als één-op-twee trainingen. Je kunt trainen op élk niveau (van beginner tot gevorderde) en je geniet van een professionele begeleiding.

  Erbij zijn is meemaken
  Ben je benieuwd geworden naar de bodytec trainingen? Kom dan langs en ervaar het zelf! de trainers staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens je eerste gratis kennismakingsles!

  Voor altijd fit!
  De missie van de ervaren en gecertificeerde (personal) trainers van AllwaysFit? Zoveel mogelijk mensen helpen om gezond en fit ouder te worden. Jou begeleiden doen ze met passie, professionaliteit en oog voor het resultaat. Zij helpen jou op verschillende manieren: personal training, Bodytec, lifestylecoaching, voedingscoaching (onder andere met het voedingsprogramma BenFit), sportvasten, fysiotherapie en verschillende ‘detox-boost’-programma’s. Je kunt sinds 2019 op twee plekken terecht bij AllwaysFit: in Schiedam en in Spijkenisse. Bij de laatstgenoemde splinternieuwe vestiging aan de Hongerlandsedijk kun je in de naastgelegen studio na het sporten tot de ultieme ontspanning komen. Zo kun je een beautybehandeling volgen en je nagels laten doen, onder de zonnebank, je laten masseren en zélfs floaten.

  Voordelen van miha bodytec
  – Je vetverbranding gaat omhoog (fijn voor bij het afvallen)
  – Helpt het vetpercentage en gewicht verminderen
  – Maakt je huid strakker en vermindert cellulite
  – Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
  – Bevordert de spieropbouw
  – Bevordert de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen
  – Zorgt voor mooie contouren

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply