Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Iedereen in shape
  Rate this post

  Is jouw goede voornemen voor 2017 dat je een goed lichaam krijgt? Dan ben je niet de enige… Heb je ook de motivatie om daar iets voor te doen? Een goed lichaam is voor íédereen bereikbaar, mits jij gemotiveerd bent. ‘Je volledig inzetten,’ dát is jouw motto voor 2017!

  Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig én een top-personal trainer die zijn programma volledig afstemt op jou. Helaas moeten we constateren dat onze samenleving dikker en ongezonder is dan ooit. Ondanks de vele diëten, de opkomst van steeds meer ‘low fat’-voeding, de vele lightproducten, voedingssupplementen en zelfs de begeleiding van diëtisten en voedingsexperts, neemt het lichaamsgewicht drastische vormen aan.

  De aanpak
  Met Jong Personal Training richt Rogier de Jong zich puur op de individuele sporter. Kies het 90-dagenprogramma dat het beste bij jou past. Rogier: ‘Wij begeleiden sporters in het systematisch aanleren en verbeteren van hun mentale vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn om op een hoog niveau te presteren. Wij trainen met een persoonlijk logboek. In dit logboek worden alle trainingsvaardigheden genoteerd. Jong Personal Training heeft een programma ontwikkeld om in shape te komen. Op basis van één-op-één trainingen, gecombineerd met een persoonlijk en specifiek voedingsprogramma en bijhorende persoonlijke coaching, hebben wij een programma ontwikkeld om mee in shape te komen. Alles wat we met jou als cliënt gaan doen, is speciaal voor jou gemaakt.’

  Het 90-dagenprogramma
  Voor Rogier de Jong gaat gezondheid boven alles. Hij werkt met ondernemers, modellen en topsporters: een gewild personal trainer. Niet voor niets, want als jij je inzet zijn resultaten gegarandeerd. Tijdens een intakegesprek wordt duidelijk of je gaat voor volle resultaten en gemotiveerd bent of niet. Door zich volledig in te zetten behaalden honderden mensen bij Rogier het resultaat dat zij voor ogen hadden. Deze toptrainer weet op basis van jouw persoonlijke, lichamelijke gesteldheid de juiste combinatie van inzet, rust, training, voeding en PHP samen te stellen en jou in 90 dagen te coachen naar je doel.

  Personal Hormonal Profiling
  PHP staat voor Personal Hormonal Profiling . Een hormonale disbalans zorgt voor een disbalans in jouw vetopslag. PHP maakt het mogelijk om ­plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, zo kun jij spectaculaire resultaten bereiken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply