Rate this post
 • Iedereen is anders
  Rate this post

  Veel vrouwen ervaren in het dagelijkse leven problemen rondom menstruatie, seksualiteit of zwangerschap: specifieke vrouwenkwalen die vaak een relatie hebben met hormonale veranderingen. Hoewel veel vrouwen denken dat deze klachten erbij horen, kun je hier met homeopathische geneesmiddelen verbetering in brengen.

  Met klassieke homeopathie krijg je een behandeling op maat. Al lijken jouw klachten op die van een ander, iedereen ervaart ze op zijn eigen manier. Daarom wil ik als homeopaat niet alleen alles over jouw klachten weten, maar vooral: wie ben jíj? Want iedereen is anders.
  Op grond van dit totaalbeeld kies ik een homeopathisch geneesmiddel waardoor je lichamelijk, emotioneel en hormonaal weer in evenwicht kunt komen. In principe kan elk homeopathisch geneesmiddel hierbij passen. Dat maakt de zoektocht boeiend, maar ook moeilijk om op eigen houtje te doen. Om het in zijn totaliteit goed te kunnen aanpakken, werk ik in mijn praktijk ook veel met voedings- en orthomoleculair advies. Kortom: je krijgt een op maat geschreven advies! In de loop der jaren heb ik mij door gerichte bijscholingen gespecialiseerd op dit vlak.
  Klachten waar je onder andere aan kunt denken: endometriose, vaginale afscheiding, klachten na SOA’s (ondanks antibiotica), seksuele problemen, overgangsklachten, menopauzale klachten, opvliegers, stemmingswisselingen in de overgang, menstruatieklachten, menstruatiepijnen, onregelmatige cyclus, (onbegrepen) infertiliteit (onvruchtbaarheid), postnatale depressie, haaruitval na de bevalling, vermoeidheid na bevalling, bekkeninstabiliteit, PMS, genitale herpes en vaginale candida-infecties.
  Bij zuigelingen: huilbaby, spruw, reflux, slaapproblemen, berg, buikkrampjes, koemelk­intolerantie, voedselintoleranties, gluten­overgevoeligheid en herpesinfecties in de mond. Uiteraard kun je ook met andere zorg­vragen terecht bij MEBAROSA.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply